Bankstellen 6511 gelderland

Gelderland 6511

Gelderland

De 6511 van Gelderland;
al jarenlang een succesnummer.

Bank 6511, al jarenlang een succesvol model in de collectie van Gelderland. Door het grote aantal mogelijkheden voor alle interieurs een betaalbare oplossing! De brede arm, kenmerkend voor de serie, is ook te verkrijgen in een smallere uitvoering. Perfect wanneer er minder ruimte voorhanden is. Bent u op zoek naar een iets minder strak beeld dan is model 7610 misschien een goed alternatief. Het onderstel is standaard uitgevoerd in zwart of grijs maar kan naar uw wensen worden aangepast naar iedere RAL kleur .

In deze uitgebreide serie vindt u naast een fauteuil verschillende maten banken, een chaise longue, dormeuse en natuurlijk ook verschillende elementen om een hoekbank te creëren. Helemaal zoals u het wilt.

Ontvang 15% korting met de Gelderland inruilservice

Lever uw oude Gelderland bank in en ontvang 15% korting op uw nieuwe Gelderland bank.

Productinformatie

  • Afneembare bekleding
  • Uitgebreide serie met veel combinatie mogelijkheden
  • 7 jaar garantie op bekledingstoffen, leer en schuim

Gelderland beschikt over een rijke collectie stoffen en leder en werkt tevens samen met de stoffen van Kvadrat en de Ploeg. 

  • Massief beukenhouten romp met nosagvering, zitting en rug opgebouwd uit hoogwaardig koudschuim
  • Pootjes zwart
  • Armbreedte 6511 26 cm
  • Armbreedte 6515 15 cm

Opties

  • Pootjes 50×8 mm in aluminium kleur grijs (RAL9006)
  • Pootjes 50×8 mm in alle RAL kleuren, meerprijs € 80,00 per element

Jan Des Bouvrie 

Jan Des Bouvrie is een desginer die erg bekend is in Nederland. Zijn werk is gebasseerd op symmetrie en wilt zijn werk verminderen naar het simpelste. Zijn quote is “Vergeet nooit het essentiële”. 

Lees meer over de designer

Over Gelderland

Waarom adviseren wij Gelderland?
Een Gelderland bank, hele generaties zijn er mee opgegroeid. Het Nederlands merk, afkomstig uit de Gelderse plaats Culemborg is al in 1936 opgericht door de heer Oberman. Oberman was gecharmeerd van de interieurstijl uit Scandinavische landen, daarom zijn de meubels van Gelderland sindsdien voorzien van een moderne vormgeving en hoekige vormen. Om deze stijl steeds in een andere vorm te gieten, wordt de expertise ingeschakeld van topontwerpers binnen de Gelderlandgroep. Een goed Gelderland-meubel begint bij de ontwerpers. 

Daarom kies je voor Gelderland bij BinnenUit
Gelderland meubelen worden met de hand gemaakt door vakmensen. Zij hebben oog voor detail en een passie voor meubelontwerp. Daar houden wij van. Niet voor niets hebben wij Gelderland opgenomen in onze meubelcollectie. Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek de steeds wisselende collectie van Gelderland. Onze woonexperts zoeken samen met u naar het ideale meubel. Een meubel dat als gegoten zit. 

Aanbevolen producten

Gelderland
7610

Gelderland

Nosto-fauteuil-design-on-stock-sfeerbeeld-binnenuit-zeeland
Nosto

Design on stock

ori-bijzettafel-gelderland-binnenuit-zeeland
Ori

Gelderland

Aikon-lounge-sfeerbeeld-grijs-design-on-stock-binnenuit-zeeland
Aikon lounge

Design on stock

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens