Badkamerspecialist in Middelburg en omgeving

Op zoek naar de onvervalste badkamerspecialist van Zeeland? Breng een bezoek aan BinnenUit Keuken & Bad (Vorm Keuken & Bad)! Bij ons vindt u uiteenlopende badkamers: van moderne en designvolle exemplaren tot badkamers met een klassieke en tijdloze uitstraling. U vindt er ongetwijfeld uw droombadkamer!
 

Ontwerp op maat

Vorm Keuken & Bad is specialist in het ontwerpen, bouwen, monteren en installeren van complete badkamers en toiletten. Wilt u een nieuwe badkamer, dan werken wij veelal op dezelfde werkwijze. Allereerst laten wij u rondkijken in onze showroom: hierin hebben wij een verscheidenheid aan voorbeeldbadkamers uitgestald. Heeft u inspiratie opgedaan, dan nodigen wij u uit voor een adviesgesprek. Hierin bespreken wij uw wensen én de mogelijkheden van uw badkamer. In veel gevallen nemen wij zelfs een kijkje in uw woning om de badruimte te inventariseren. Vervolgens komen wij met een ontwerp op maat.
 

Realisatie van uw badkamer

Voldoet het ontwerp aan uw verwachtingen – of overtreft deze uw verwachtingen? Dan gaan wij na uw goedkeuring van het ontwerp en de bijhorende offerte over op het bestellen van de benodigde materialen en de montage van uw badkamer. Hierbij werken wij samen met een vaste groep ZZP’ers. Deze medewerkers zijn echte vaklui die de hoogste kwaliteit en afwerking nastreven.
 

Complete woonwinkel in Zeeland

Bij BinnenUit Keuken & Bad vindt u sanitair, apparatuur, meubels en inbouwsauna’s van designmerken als Vola, Rexa, Villeroy & Boch, Marike, Dornbracht en Axor. Deze producten worden veelal op maat gemaakt, zodat deze optimaal in uw badruimte passen. BinnenUit Keuken & Bad is onderdeel van de Zeeuwse woningspeciaalzaak BinnenUit (nabij Middelburg). In deze woonwinkel zijn naast onze badkamerspeciaalzaak ook andere winkels gevestigd, zoals BinnenUit Bedden & Slapen (De Vlijt Bedden & Slapen), BinnenUit Meubelen (De Jonge Hoek van Dijke), BinnenUit Woningtextiel (Van der Poel Hometextiel) en BinnenUit Buitenmeubelen (Palladio). Bekijk onze openingstijden of neem contact met ons op en breng vrijblijvend een bezoek!

Vorm-Opstelling02_05web.jpg

Ontdek de kwaliteit van beleving

BinnenUit Keuken & Bad

Toe aan een nieuwe keuken, badkamer of haard? Bezoek BinnenUit Keuken & Bad en laat u verrassen door de grenzeloze mogelijkheden. Wij adviseren u niet zomaar een badkamer of keuken, maar één waarin beleving en luxe centraal staan.

De woonmerken van BinnenUit

Ontdek onze exclusieve merken