Artifort

Artifort

klassiekers voor de toekomst

Art en comfort is waar het wereldberoemde merk Artifort voor staat. Tijdloos design. Toonaangevend. Van Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt RDI tot Ilse Crawford en Luca Nichetto. Zitten. Wachten. Vergaderen. Opbergen. Overleggen. De oogstrelende en exclusieve meubels zijn niet voor niets in collecties van het Museum of Modern Art en Centre Pompidou opgenomen. Topdesign van topkwaliteit. Voor thuis, kantoor, directiekamer of ontvangstruimte. In de Artifort collectie vindt iedereen die waarde hecht aan vorm en functie een ontwerp dat zijn hart verovert. Voor altijd.

Aloa

Pantagruel

Shark - Artifort - Rene Holten
Shark
Artifort Mare FC 378 - Rene Holten
Mare
clarion-artifort-eettafel-binnenuit7
Clarion
Artifort - Soft Facet armchair - Scholten & Baijings
Soft Facet
f500-series-fauteuil-artifort-binnenuit-zeeland2
F500
glider-fauteuil-artifort-binnenuit
Glider
F506_actie-artifort-binnenuit-zeeland
F506
Aloa - Artifort - Khodi Feiz
Aloa
Shark Lounge 1_MR_grijs
Shark Lounge
little-tulip-artifort-eetkamerstoel-binnenuit-zeeland2
Little Tulip
Orange slice geel-artifort-binnenuit-zeeland
Orange Slice

Over Artifort

Geschiedenis van Artifort

In 2015 vierde Artifort haar 125ste verjaardag. Elk jaar vinden talloze Artifort stoelen, tafels en banken hun weg naar de huizen van designliefhebbers over heel de wereld. Het begon allemaal in 1890 toen Jules Wagemans zich in Maastricht vestigde als stoffeerder. 

Daarom kiest u voor Artifort bij BinnenUit

Artifort staat voor meubilair dat levenslang meegaat. In veel gevallen wordt het designmeubel doorgegeven  van generatie op generatie. Het geheim is het gebruik van hoogwaardige materialen toegepast door vakmensen. Het vakmanschap van alle stoffeerders, lassers, houtbewerkers en naaisters is van hoog niveau door jarenlange ervaring en interne training.

We zijn blij om Artifort te kunnen toevoegen aan onze collectie. Voor in de showroom kozen we de de tijdloze bankenserie Mare, een ontwerp van René Holten, de fauteuils F500, Glider, Soft Facet en Shark Lounge en de eetkamerstoel Shark, gecombineerd met eettafel Clarion en natuurlijk niet te vergeten, de designklassieker Orange Slice!

Contact

0113-561482