Argos matras Kreamat

Argos

Kreamat

Ontdek de Argos-matras van Kreamat, meer dan gewoon een matras, het is uw natuurlijke ondersteuning voor een ongeëvenaard slaapcomfort. Met een interieur van thermisch geharde pocketveren van Zweedse kwaliteit, biedt deze matras blijvende flexibiliteit en veerkracht.

De gellatex comfortlaag boven en onder de zeven comfortzones in de kern van de Argos-matras zorgt voor duurzame elasticiteit, die de natuurlijke beweging van uw lichaam ondersteunt. Dankzij de open celstructuur van de latex ventileert de matras optimaal. De thermogel, die in de latex wordt ingespoten, zorgt voor een constant gereguleerd bedklimaat. De Argos-matras van Kreamat is verkrijgbaar in de hardheden soft, medium, firm en extra firm.

Productinformatie

De Argos-matras is afgewerkt met een innovatieve stof van elastische katoenen breistof die de ondersteunende werking van het interieur versterkt. De stof heeft een JMAC antibacteriële behandeling en Thermogel finish ondergaan, waardoor het antibacteriële, antischimmel- en anti-huismijt eigenschappen bezit.

Als aanvullende optie biedt de Kreamat Argos-matras de ‘PartnerClose’ uitvoering. Deze variant heeft een ritssluiting aan de boven- en onderzijde die twee matrassen met elkaar verbindt. De ritsen van dit systeem kunnen gedeeltelijk worden geopend om de matrassen individueel aan te passen aan een elektrisch verstelbaar bedframe.

Meer info op www.kreamat.be

Contact

0113-405017

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens

Bedankt voor de informatie!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op