Arco

Arco

Als 118 jaar oud familiebedrijf doet Arco al meer dan een eeuw waar ze goed in is: tafels maken. Al 4 generaties staat vakmanschap en de liefde voor hout centraal. Hierbij gaan ambacht en moderne techniek hand in hand. Het is de missie van Arco, om het traditionele vakmanschap te ontwikkelen naar het vakmanschap van de 21e eeuw.

Arco houdt van hout. En dat zie je terug in de collectie. De meeste producten van Arco zijn gemaakt van hout. En hout is één van de meest duurzame materialen. 

En niet onbelangrijk, dat hout haalt Arco natuurlijk uit duurzaam beheerde bossen. Het kappen van bomen kan juist een bijdrage leveren aan het behouden van een gezond bos. Het kappen van bomen stimuleert namelijk de bijgroei van de bossen. Mits dit op een verantwoorde manier gebeurt natuurlijk.

Close
Voeg hier je tooltip-tekst toe
joist-eettafel-rond-arco-jorre_van_ast-lowres-binnenuit5
Joist
base-arco-eettafel-jorre_van_ast-lowres-binnenuit5
Base
balance-banner-arco-meubelen-binnenuit-zeeland
Balance
slim-eettafel-bertjan_pot-binnenuit-detail
Slim

Over Arco

Waarom adviseren wij Arco?

De tafels, stoelen en eetkamerbanken van Arco kenmerken zich door een eigentijdse, sobere vormgeving met aandacht voor bijzondere detaillering. Ze worden geproduceerd in eigen land in Winterswijk. Arco let naast het uiterlijk van een designmeubel op functionaliteit en duurzaamheid. Het bedrijf hecht grote waarde aan een juiste materiaalkeuze. Met veel liefde voor het meubelvak maken ze duurzame en technische hoogwaardige designmeubels.

Daarom kiest u voor Arco bij Binnenuit
Arco tafels zijn mogelijk in vele modellen, uitvoeringen (vast of uitschuifbaar) en materialen (massief hout, houtfineer, corian, glas, desktop of hpl). De specifieke mogelijkheden met betrekking tot de uitvoeringen zijn per model anders. De houten tafels en tafelbladen kunnen afgewerkt worden met een standaard lak of met een mat-naturel lak. Bij massief hout is ook een afwerking met olie mogelijk. 

Contact

0113-561482