Opening Fotosalon Zeeland 2018 bij BinnenUit

Ben je liefhebber van fotografie? Op zaterdag 8 december om 11.00 uur wordt Fotosalon Zeeland 2018 geopend. De feestelijke opening van deze expositie met bijbehorende fotowedstrijd vindt plaats bij BinnenUit. Kom langs en bewonder de prachtige werken van fotografen uit de regio! 

FotoGroep Goes viert dit jaar haar veertigste verjaardag. Om extra aandacht te schenken aan dit jubileum, organiseert de fotografieclub Fotosalon Zeeland 2018! Tijdens dit foto-evenement zullen er meer dan 120 foto’s getoond worden van acht Zeeuwse fotogroepen. De foto’s zijn zeer uiteenlopend, maar er is een grote gemene deler. Alle foto’s in de expositie voldoen aan het thema ‘ENERGIE’. De foto’s worden niet alleen geëxposeerd, maar ze worden ook beoordeeld door een deskundige vakjury.
 

Bezoek de opening van Fotosalon Zeeland 2018

Het decor van Fotosalon Zeeland 2018 is BinnenUit in Heinkenszand. Wij hebben in onze showroom een ruimte ingericht waar de werken perfect tot hun recht komen. De foto’s worden getoond op muren die zijn geverfd met de Sikkens RIJKS Kleuren en het resultaat is prachtig! Ben je nieuwsgierig naar de expositie? Je bent van harte welkom vanaf zaterdag 8 december, de opening van Fotosalon Zeeland 2018. Op 8 december om 11.00 uur zal Han Polman, commissaris van de Koning, een bijzondere openingshandeling verrichten. Vervolgens zijn de kunstwerken t/m 31 januari 2019 te bezichtigen in onze showroom.
 

Workshops portretfotografie en kleurgebruik

Na de opening kan je de 120 werken op je gemak bewonderen. Struin door onze woonwinkel. Laat je meevoeren door de prachtige expositie en kijk je ogen uit. Op 8 december kan je bovendien doorlopend deelnemen aan twee bijzondere workshops. Zo verzorgt Verschoore Camera & Photo Services een workshop portretfotografie. Daarnaast is er een workshop van verfmerk Sikkens. Tijdens de workshop leer je meer over kleurgebruik in combinatie met fotografie. De toegang tot Fotosalon Zeeland 2018 is gratis, evenals de deelname aan de twee workshops. Het is niet nodig je vooraf aan te melden.