Oktober is… meer vakmanschap

De woonexperts van BinnenUit nodigen je de gehele maand oktober uit voor de Nooit Verwacht Woonmaand! Op zaterdag 27 oktober is het thema ‘Oktober is… meer vakmanschap dan je nooit had verwacht’.

Op zaterdag 27 oktober staat de Nooit Verwacht Woonmaand in het teken van vakmanschap. Vakmanschap gaat hand in hand met kwaliteit en duurzaamheid. Hoe kunnen we onze woonomgeving zó inrichten dat het lang meegaat en onze wereld zo min mogelijk belast? Ontdek duurzame woonideeën en laat je verrassen. 
 

Programma zaterdag 27 oktober

Het programma start op zaterdag 27 oktober om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Er zullen tal van demonstraties en workshops plaatsvinden. Voor sommige activiteiten is het noodzakelijk om je aan te melden via deze pagina. Dit staat dan uitdrukkelijk in de tekst vermeld.
 

BinnenUit Meubelen

 • Zoek je een wonderschoon karpet? Kies voor de karpetten en vloerkleden van Carpet Sign! In een adviessessie van een uur vraagt de adviseur van Carpet Sign naar jouw wensen. Aan de hand hiervan stelt hij een sample samen – ook wel een toefje genoemd. Dit toefje bestaat uit een unieke combinatie van kleuren en garens, precies afgestemd op jouw interieur. Meld je aan via onderstaand formulier. Wees er snel bij, want vol is vol. Het is bovendien aan te raden om een foto van jouw interieur mee te nemen. 
 • Bewonder de allernieuwste relaxfauteuils van meubelfabriek De Toekomst. De Toekomst is een familiebedrijf met een rijke historie in handwerk en meubelbewerking. Op 27 oktober vertelt een adviseur van De Toekomst over de grenzeloze mogelijkheden van de hoogwaardige relaxfauteuils. 
   

BinnenUit Bedden & Slapen

 • De beste manier om een gedicht voor de dragen is niet vanaf een lessenaar. Hoe wel? In bed! Bij BinnenUit Bedden & Slapen dragen diverse lokale dichters gedichten voor vanuit bed. Mis dit unieke schouwspel niet! 
 • Droom jij ervan om te slapen in de buitenlucht? Maak kennis met de FreciousCare luchtreiniger van Röwa. Plaats de luchtreiniger in jouw slaapkamer en schadelijke stoffen worden uit de lucht gehaald. Je ademt direct een heldere, schone én frisse lucht in, en dat slaapt heerlijk! Bezoek de Nooit Verwacht Woonmaand bij BinnenUit en een adviseur van Röwa laat je kennismaken met de FreciousCare luchtreiniger.

BinnenUit Woningtextiel

 • Heb je altijd al willen weten hoe een visgraatvloer wordt gelegd? Bezoek op 27 oktober de demonstratie bij BinnenUit Woningtextiel! Marcel Schipper, Nederlands kampioen parketleggen, geeft een uniek inkijkje in het leggen van een parket met visgraatpatroon. Kom langs en verwonder je!
 • Op 27 oktober maak je kennis met Zeeuwse Sien, een typetje van comédienne Marijke van Peene. Sien is Sien. Onvervalst Zeeuws en recht voor zijn raap. Tussen 14.00 en 16.00 uur zie je Zeeuwse Sien bij de entree van BinnenUit. Laat je verrassen door de hilarische sketches en herkenbare, Zeeuwse grappen.
   

BinnenUit Buitenmeubelen

 • Optimaal genieten van jouw tuin – in zomer én winter? Zorg voor goede verlichting, zodat de diverse onderdelen van jouw tuin in de spotlights staan! 
 • Maak kennis met het Belgische outdoormerk Gommaire. Het merk heeft een nieuwe collectie gelanceerd en bij BinnenUit Buitenmeubelen ontdek je de nieuwe lijn met duurzaam teakhout.