Oktober is… meer passie

De woonexperts van BinnenUit nodigen je de gehele maand oktober uit voor de Nooit Verwacht Woonmaand! Op zaterdag 20 oktober is het thema ‘Oktober is… meer passie dan je nooit had gedacht’.

Op zaterdag 20 oktober staat de Nooit Verwacht Woonmaand in het teken van passie voor wonen. De woonexperts van BinnenUit hebben een passie. Een passie voor wonen, vakmanschap en creativiteit. In diverse demo’s, workshops en lezingen delen wij onze passie met jou. Kom langs, verwonder je en geniet onder het genot van heerlijke koffie van een barista.


Programma zaterdag 20 oktober

Het programma start op zaterdag 20 oktober om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Er zullen tal van demonstraties en workshops plaatsvinden. Voor sommige activiteiten is het noodzakelijk om je aan te melden via deze pagina. Dit staat dan uitdrukkelijk in de tekst vermeld.
 

 • Koffie is beleving. Koffie is ontspanning. Kom op 20 oktober langs bij de Nooit Verwacht Woonmaand en prikkel je smaakpapillen. Barista Ralf Brakkee van Tramontana staat met zijn Piaggio Ape bij BinnenUit. Hij bereidt de meest heerlijke koffie en vertelt het verhaal achter koffie. Kom langs en verwonder je over de demonstratie! 
   

BinnenUit Meubelen

 • Heb jij al kennisgemaakt met de smart furniture van Spectral? Ontdek de vele mogelijkheden van deze unieke televisiemeubels. Pierre van de Kerf van Spectral vertelt je er graag meer over en geeft je advies op maat. Geef u op voor een gratis advies via danny@binnenuit.nl
 • Met verf kan je véél meer dan kleuren. Er zijn diverse verftechnieken waarmee je een muur of meubelstuk een speciale uitstraling meegeeft. Neem deel aan de workshop ‘Marmeren’ van decoratieschilder Barre Verkerke. Ontdek alles over de schildertechniek marmeren en leer hoe je met verf marmer kan imiteren. De interactieve workshop kost begint om 10.30 uur en kost € 10. Meld je aan via onderstaand formulier.  Wees er snel bij, want vol is vol, maxiamaal 15 personen. 
   

BinnenUit Bedden & Slapen

 • Ultiem ontspannen begint met een bed op maat. Een bed dat is afgestemd op jouw lighouding, postuur en eventuele lichamelijke klachten. Maak kennis met de aanpasbare matrassen van Van Cadsand Beds. Paul van Cadsand geeft jou slaapadvies op maat. 
 • Heerlijk slapen en uitgerust wakker worden, iedere ochtend weer? Met de matrassen, boxsprings en ledikanten van M line is het een koud kunstje. Ontdek de hoogwaardige slaapproducten van M line en laat je voorlichten door de M line-adviseur. Samen stellen jullie een bed op maat samen. 
 • Een goede nachtrust hangt niet alleen samen met het bed waar je op slaapt. Een goede nachtrust creëer je ook met een gezonde, actieve en uitgebalanceerde levensstijl. Bij BinnenUit Bedden & Slapen vertelt een lifestylecoach hoe jij jouw nachtrust kan optimaliseren.
 • Prinsheerlijk slapen? Zorg dat je een hoofdkussen hebt dat jouw hoofd, nek en schouders op de juiste manier ondersteunt. Bij BinnenUit Bedden & Slapen geven wij tips hoe je het juiste hoofdkussen koopt! 
   

BinnenUit Woningtextiel 

 • Met stof creëer je een warm en behaaglijk huis. Maar hoe kies je de juiste stof? En hoe selecteer je de ideale stofkleur? Interieurconsulent Marjon Priem helpt je tijdens de workshop ‘Stoffen verbeelden’. De workshop duurt 30 minuten en deelname is gratis. Meld je aan via onderstaand formulier. Wees er snel bij, want vol is vol. 
   

BinnenUit Buitenmeubelen

 • Een vers boeket is een aanvulling op jouw interieur. Maak onder leiding van bloemiste Hanky Frèrejean een prachtige herfstcreatie met verse materialen en bloemen. De herfstcreatie kan je laten indrogen. De interactieve workshop duurt ongeveer 1,5 uur en deelname kost € 20. Meld je aan via onderstaand formulier voor de workshop van 10.30 uur of 13.30 uur. Wees er snel bij, want er is per workshop slechts plek voor 10 tot 12 personen. Inschrijven is mogelijk t/m woensdag 17 oktober (in verband met inkoop bloemen).
 • Maak kennis met de OFYR, een vuurschaal dat tegelijkertijd werkt als outdoor grillplaat. Nieuwsgierig hoe dat eruit ziet? Kom langs bij de OFYR-demonstratie en prikkel je smaakpapillen!
 • De zon is fijn, maar soms zoek je wat beschutting. Met de chique schaduwdoeken van Shadowz creëer je in een handomdraai wat schaduw in je tuin. Bij BinnenUit Buitenmeubelen ontdek je de mogelijkheden.
 • Tuinarchitect Marjanka Rijk van Tuinarchitectenburo Arend Jan van der Horst is aanwezig bij BinnenUit Buitenmeubelen. De perfecte kans om in gesprek te gaan en nader kennis te maken met de kunst van tuinarchitectuur. Vanuit passie met visie tuinen ontwerpen. Balans in het gebruik en sferen laten ontstaan. Kom ook en ga in gesprek over úw tuin!