Oktober is… meer passie

De woonexperts van BinnenUit nodigen je de gehele maand oktober uit voor de Nooit Verwacht Woonmaand! Op zaterdag 20 oktober is het thema ‘Oktober is… meer passie dan je nooit had gedacht’.

Op zaterdag 20 oktober staat de Nooit Verwacht Woonmaand in het teken van passie voor wonen. De woonexperts van BinnenUit hebben een passie. Een passie voor wonen, vakmanschap en creativiteit. In diverse demo’s, workshops en lezingen delen wij onze passie met jou. Kom langs, verwonder je en geniet onder het genot van heerlijke koffie van een barista.


Programma zaterdag 20 oktober

Het programma start op zaterdag 20 oktober om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Er komen tal van demonstraties en er zullen diverse workshops plaatsvinden. Voor sommige activiteiten is het noodzakelijk om je aan te melden via deze pagina.
 

 • Koffie is beleving. Koffie is ontspanning. Kom op 20 oktober langs bij de Nooit Verwacht Woonmaand en prikkel je smaakpapillen. Barista Ralf Brakkee van Tramontana staat met zijn Piaggio Ape bij BinnenUit. Hij bereidt de meest heerlijke koffie en vertelt het verhaal achter koffie. Kom langs en verwonder je over de demonstratie! 
   

BinnenUit Meubelen

 • Heb jij al kennisgemaakt met de smart furniture van Spectral? Ontdek de vele mogelijkheden van deze unieke televisiemeubels. Pierre van de Kerf van Spectral vertelt je er graag meer over en geeft je advies op maat.
 • Maak bij BinnenUit kennis met de kunstwerken van Judy Hooymeyer. De kunstenares geeft op 20 oktober de workshop ‘Lichtobject van vilt'. Tijdens de workshop maak je een windlicht of ander lichtobject van vilt. Judy gebruikt hiervoor schapenvachten uit Zeeland, afkomstig van de Racka schaap, Kempische Heideschaap en Shetland schaap. De workshop duurt drie uur en deelname kost € 15 - 40 (afhankelijk van de gebruikte materialen). Meld je aan via onderstaand formulier. Wees er snel bij, want er is ruimte voor maximaal 12 personen (minimaal 6 personen).
 • Met verf kan je véél meer dan kleuren. Er zijn diverse verftechnieken waarmee je een muur of meubelstuk een speciale uitstraling meegeeft. Neem deel aan de workshop ‘Marmeren’ van decoratieschilder Barre Verkerke. Ontdek alles over de schildertechniek marmeren en leer hoe je met verf marmer kan imiteren. De interactieve workshop kost € 10. Meld je aan via onderstaand formulier. Wees er snel bij, want vol is vol, maxiamaal 15 personen. 
   

BinnenUit Bedden & Slapen

 • Ultiem ontspannen begint met een bed op maat. Een bed dat is afgestemd op jouw lighouding, postuur en eventuele lichamelijke klachten. Maak kennis met de aanpasbare matrassen van Van Cadsand Beds. Paul van Cadsand geeft jou slaapadvies op maat. 
 • Heerlijk slapen en uitgerust wakker worden, iedere ochtend weer? Met de matrassen, boxsprings en ledikanten van M line is het een koud kunstje. Ontdek de hoogwaardige slaapproducten van M line en laat je voorlichten door de M line-adviseur. Samen stellen jullie een bed op maat samen. 
 • Een goede nachtrust hangt niet alleen samen met het bed waar je op slaapt. Een goede nachtrust creëer je ook met een gezonde, actieve en uitgebalanceerde levensstijl. Bij BinnenUit Bedden & Slapen vertelt een lifestylecoach hoe jij jouw nachtrust kan optimaliseren.
 • Prinsheerlijk slapen? Zorg dat je een hoofdkussen hebt dat jouw hoofd, nek en schouders op de juiste manier ondersteunt. Bij BinnenUit Bedden & Slapen geven wij tips hoe je het juiste hoofdkussen koopt! 
   

BinnenUit Woningtextiel 

 • Met stof creëer je een warm en behaaglijk huis. Maar hoe kies je de juiste stof? En hoe selecteer je de ideale stofkleur? Interieurconsulent Marjon Priem helpt je tijdens de workshop ‘Stoffen verbeelden’. De workshop duurt 30 minuten en aan deelname zijn kosten verbonden. Meld je aan via onderstaand formulier. Wees er snel bij, want vol is vol. 
   

BinnenUit Buitenmeubelen

 • Een prachtig boeket is een aanvulling op jouw interieur. Maak onder leiding van bloemist Carry een prachtig korenschoofboeket in herfstkleuren. De interactieve workshop 'Korenschoofboeket' duurt een uur en deelname kost € 10. Meld je aan via onderstaand formulier. Wees er snel bij, want vol is vol. 
 • Maak kennis met de OFYR, een vuurschaal dat tegelijkertijd werkt als outdoor grillplaat. Nieuwsgierig hoe dat eruit ziet? Kom langs bij de OFYR-demonstratie en prikkel je smaakpapillen!
 • De zon is fijn, maar soms zoek je wat beschutting. Met de chique schaduwdoeken van Shadowz creëer je in een handomdraai wat schaduw in je tuin. Bij BinnenUit Buitenmeubelen ontdek je de mogelijkheden.

Aanmeldformulier workshops 20 oktober - Nooit Verwacht Woonmaand