Oktober is… meer inspiratie

De woonexperts van BinnenUit nodigen je de gehele maand oktober uit voor de Nooit Verwacht Woonmaand! Op zaterdag 6 oktober is het thema ‘Oktober is… meer inspiratie dan je nooit had gedacht’.

Op zaterdag 6 oktober staat de Nooit Verwacht Woonmaand in het teken van inspiratie. Laat je inspireren over trends. Over kleurgebruik. Over licht. Wat zijn de kleuren voor 2019 en welke kleuren gaan langer mee dan een seizoen? Welke invloed heeft verlichting? En hoe creëer je rust in je interieur? Prikkel je zintuigen.
 

Programma zaterdag 6 oktober

Het programma start op zaterdag 6 oktober om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Er zullen tal van demonstraties en workshops plaatsvinden. Voor sommige activiteiten is het noodzakelijk om je aan te melden via deze pagina. Dit staat dan uitdrukkelijk in de tekst vermeld.
 

BinnenUit Meubelen

 • De juiste kleuren voor je huis zijn van wezenlijk belang. Doe daarom mee aan de workshop ‘Kleur in je huis’ van Mark Kotterink van het Nederlands Kleuren Centrum. Tijdens de workshop wordt ingegaan op de functie van de ruimte, de invloed van licht en de principes van kleurenharmonie. Je doet schilderoefeningen en waarnemingsoefeningen die de wereld van kleur meer inzichtelijk maken. De workshop is van 10.30 tot 13.30 uur en kost € 25. Meld je aan via onderstaand formulier. Wees er snel bij, want er is ruimte voor maximaal 20 personen.
 • Maak kennis met de vier stijlkamers van BinnenUit Meubelen. Wij presenteren vier verschillende interieurstijlen en combineren deze interieurs met vernieuwende verlichting, aantrekkelijke accessoires en verrassende verftrends. Neem een kijkje en doe inspiratie op!
 • Welke accessoires mogen niet ontbreken in jouw woning? Maak kennis met de prachtige, eigenzinnige accessoires van kunstenares Rina Menardi.


BinnenUit Bedden & Slapen

 • Bezoek de show van ESSENZA HOME. Tijdens de show ontdek je de nieuwste dekbedovertrekken met kleurrijke bloemenpatronen. De overtrekken worden gecombineerd met de bijpassende karpetten- en behangcollectie van ESSENZA HOME. 
 • Ben je fan van de Auping Auronde? Het bed viert in oktober haar 45ste verjaardag! Tijdens de Nooit Verwacht Woonmaand bij BinnenUit Bedden & Slapen zie je als eerst de allernieuwste Auping Auronde. Laat je verrassen door de nieuwe kleurencollectie van deze designklassieker! 
 • Maak jouw slaapcombinatie compleet met een prachtig dekbedovertrek. Bij BinnenUit Bedden & Slapen maak je kennis met de allernieuwste collectie dekbedovertrekken van Auping en Vandyck. Ontdek de collectie van 2019!


BinnenUit Woningtextiel 

 • Wat zijn de allernieuwste trendkleuren? Bezoek BinnenUit Hometextiel en bewonder de presentatie van het hoogwaardige verfmerk Farrow & Ball. Ontdek de kleuren van 2019 en fantaseer hoe jouw woonkamer er met deze kleuren uit zou zien!
 • Je wil de inrichting van je huis veranderen, maar je weet niet hoe je van al jouw ideeën een passend, harmonieus geheel maakt. Interieurconsulent Marjon Priem helpt je tijdens de workshop ‘Kleur en interieur verbeelden’. Zorg dat je een foto en plattegrond van je interieur meeneemt. Meld je aan via onderstaand formulier. Wees er snel bij, want vol is vol. 


BinnenUit Buitenmeubelen

 • Waar breng jij het nieuwe buitenseizoen door? Maak kennis met de nieuwe tuinmeubelen van Fermob. Bij BinnenUit Buitenmeubelen presenteren wij de collectie 2019, bestaande uit meubels in de verfijnde, gele kleur Honey. 
 • De zon is fijn, maar soms zoek je wat beschutting. Met de chique schaduwdoeken van Shadowz creëer je in een handomdraai wat schaduw in je tuin. Bij BinnenUit Buitenmeubelen ontdek je de mogelijkheden.
 • Licht in de duisternis? In samenwerking met kwekerij Zeelandplant creëren we een klein bos in onze showroom! Vervolgens laten we je zien hoe je bomen en planten mooi kan uitlichten met buitenverlichting. Kom langs en doe inspiratie op.
 • Wil je een preview van de allernieuwste collectie outdoor design furniture van Extremis? Bij BinnenUit Buitenleven lichten we een tipje van de sluier op. Ook maak je kennis met de Bistro-collectie van Extremis en hier is tijd en ruimte voor een fotomomentje!