Oktober is… meer aandacht

De woonexperts van BinnenUit nodigen je de gehele maand oktober uit voor de Nooit Verwacht Woonmaand! Op zaterdag 13 oktober is het thema ‘Oktober is… meer aandacht dan je nooit had verwacht’.

Op zaterdag 13 oktober staat de Nooit Verwacht Woonmaand in het teken van aandacht en genieten. Dit weekend word je in de watten gelegd met vers bereide hapjes en Zeeuwse streekproducten, waaronder Zeeuwse oesters verzorgd door Adri & Zoon uit Yerseke. Bovendien is er een whiskyproeverij van slijterij Bie de Bolle. Geniet van mooie muziek en laat door onze woonexperts vrijblijvend een interieurontwerp maken. 


Programma zaterdag 13 oktober

Het programma start op zaterdag 13 oktober om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Er zullen tal van demonstraties en workshops plaatsvinden. Voor sommige activiteiten is het noodzakelijk om je aan te melden via deze pagina. Dit staat dan uitdrukkelijk in de tekst vermeld.
 

BinnenUit Meubelen

 • Je spullen opbergen? Kies voor een kast met een fantastisch design en praktische indeling. Pavel Rajman van Interstar geeft advies op maat. De adviessessie ‘Kasten van Interstar’ duurt een uur en het is noodzakelijk om je vooraf in te schrijven via onze website. Meld je aan via onderstaand formulier. Wees er snel bij, want vol is vol.
 • Ontdek de designmeubels van Gelderland! In de showroom van BinnenUit Meubelen zie je een doorsnede van een Gelderland-meubel en ontdek je wat hier uniek aan is. En schaf je een Gelderland-meubel aan, dan ontvang je de bijzondere bijzettafel Gelderland Ori cadeau! Deze actie is geldig in de gehele maand oktober.
 • Welke accessoires mogen niet ontbreken in jouw woning? Maak kennis met de prachtige, eigenzinnige accessoires van kunstenares Rina Menardi.
 • Jouw ultieme interieur samenstellen? Breng een bezoek aan BinnenUit Meubelen en geef je wensen door. Onze woonexperts geven advies en maken hierbij gebruik van het tekenprogramma Navigram. Ontdek de mogelijkheden!


BinnenUit Bedden & Slapen

 • Een goede nachtrust gaat hand in hand met een gezonde levensstijl. Leer alles over een gezonde dag én nacht en laat je adviseren. Een chiropractor en fysiotherapeut van Jasperse Praktijkencentrum geeft op 13 oktober praktische tips en tricks om nog aangenamer te slapen. 
 • De slaapkamer staat gelijk aan ontspanning. In de slaapkamer kom je volledig tot rust – of je nu slaapt of relaxt. Op 13 oktober laat BinnenUit Bedden & Slapen jou tot rust komen. Neem deel aan de ontspannen stoelmassages van Marian de Koster-Vermue van maKata.
 • Slaapproducten worden steeds vaker voorzien van natuurlijke materialen. Eén van de nieuwste materialen? Kameelhaar! Bij BinnenUit Bedden & Slapen laten we jou kennismaken met de dekbedden van kameelhaar, ontworpen door Gebroeders Jonk. Deze dekbedden zorgen voor een zeer goede temperatuurregulatie. Ontdek deze én andere voordelen. 


BinnenUit Woningtextiel

 • Wil je jouw woning voorzien van shutters? Maak kennis met Unilux, producent van unieke aluminium shutters! De shutters zijn van de lijn Fractions en zijn beschikbaar in iedere RAL-kleur. Dankzij de unieke inklaptechniek kan je de shutters op alle mogelijke manieren openen. Ontdek de aluminium shutters van Unilux bij BinnenUit Woningtextiel. 
 • Bent u benieuwd naar de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van zonwering en raambekleding van Sunway, waaronder het Homey besturingssysteem, waarbij je met één apparaatje de rolgordijnen kunt openen, je koffie kunt zetten en de muziek kunt regelen. Homey verbindt al je apparaten thuis, zo bestuur je je huis vanuit één app. Martin de Bruin, de expert op het gebied van alle Sunway producten vertelt u graag alle ins en outs.


BinnenUit Buitenmeubelen

 • De zon is fijn, maar soms zoek je wat beschutting. Met de chique schaduwdoeken van Shadowz creëer je in een handomdraai wat schaduw in je tuin. Bij BinnenUit Buitenmeubelen ontdek je de mogelijkheden.
 • Maak kennis met het Belgische outdoormerk Gommaire. Het merk heeft een nieuwe collectie gelanceerd en bij BinnenUit Buitenmeubelen ontdek je de nieuwe lijn met lampen en accessoires!