25% Showroomkorting BinnenUit Meubelen

Wil je tijdens de koude wintermaanden licht en warmte in huis halen? Breng een bezoek aan BinnenUit en stel jouw nieuwe interieur samen. Op álle showroommodellen van BinnenUit Meubelen ontvang je vanaf donderdag 27 december maar liefst 25% korting!

De winter is aangebroken, dé periode van het jaar dat het buiten koud en donker is. Tijd om naar binnen te verkassen en het in huis behaaglijk en warm te maken! Een sfeervolle kleur op de muren, een nieuwe bank met aangenaam zitcomfort en fluffy kussens voor op deze nieuwe bank. Met kleine veranderingen of subtiele toevoegingen kan je jouw interieur een warme uitstraling geven. 
 

25% Korting op showroomartikelen

Kan je wat hulp gebruiken bij het inrichten van jouw woning? Stel jouw ultieme interieur samen met de woonexperts van BinnenUit! Woonwensen verwezenlijken is een vak. Een ambacht dat wij als geen ander verstaan. En vanaf 27 december 2018 profiteer je ook nog van een aantrekkelijke actie. Op álle showroommodellen van BinnenUit Meubelen (De Jonge Hoek van Dijke) ontvang je 25% korting! Dus 25% korting op zitbanken, fauteuils, hockers, eetkamertafels, vloerkleden en meer. Wees er op tijd bij, want weg is weg!