25% Korting op álle showroomartikelen

De zomer gaat bijna van start. Breng een bezoek aan BinnenUit en haal de zomer in huis! Op álle showroommodellen van BinnenUit Meubelen (De Jonge Hoek van Dijke) ontvang je vanaf 1 juni maar liefst 25% korting!

Mooie zonnige stranddagen en lange avonden onder de sterrenhemel … nog eventjes geduld en de zomer gaat écht van start. Het leven verplaatst zich van binnen naar buiten, maar dat neemt niet weg dat je de zomer niet in huis kan halen. De zomermaanden zijn namelijk het ideale moment om je inrichting te heroverwegen. Een frisse kleur op de muren, een nieuw vloerkleed met speels motief en een ander meubel met een zomerse stof. 


 

Profiteert nu van 25% korting 

Jouw ultieme inrichting stel je samen met de woonexperts van BinnenUit. Woonwensen verwezenlijken is namelijk een vak. Een ambacht dat wij bij BinnenUit als geen ander verstaan. En vanaf 1 juni profiteer je ook nog van een aantrekkelijke actie. Op álle showroommodellen van BinnenUit Meubelen ontvang je maar liefst 25% korting! Dus 25% korting op zitbanken, fauteuils, hockers, eetkamertafels, vloerkleden en meer. Veel meer. Wees er op tijd bij, want weg is écht weg.