Winston Linteloo

Geldig t/m 04 december 2021.

Bent u ook fan van Winston? Profiteer dan tijdelijk van 25% jubileumkorting! Zo kost een vierzitsbank bijvoorbeeld geen € 5.993,- maar € 4.495,-

Winston is de opvolger van de allereerste bank van Linteloo in 1994, de ‘Easy Living’. Vanwege de comeback van deze klassieker profiteert u nu van 25 % voordeel.

De Easy Living was in '94 meteen een hit. Hetzelfde geldt voor de Nederlandse tv personality Winston Gerschtanowitz, die twee jaar later voor het eerst op televisie verscheen. Winston en Jan te Lintelo zijn al ongeveer een kwart eeuw bevriend sinds Winston zijn eerste LINTELOO-bank kocht. Jan besloot hun vriendschap te vieren met het uitbrengen van de 'Winston' - een interessante, iets kubistischere versie van de Easy Living. De royale lijnen van de ‘Easy Living’ bank en fauteuil zijn teruggebracht tot meer hoekige kenmerken.

Maar één ding is onveranderd: ‘Winston’ is net zo comfortabel.

ONTWERP UW EIGEN WINSTON

De LINTELOO-collectie biedt u alle ruimte voor eigen inbreng. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een uitgebreide selectie bekledingsstoffen en leersoorten. En u kunt een keuze maken uit een breed scala aan maten. Een knusse tweezitter? Of een lekker-languit driezitter? Een armleuning links of toch liever rechts of gewoon allebei?
Donzen kussens of liever hypoallergeen? met of zonder rok gestoffeerd? U bepaalt. Zo creëert u uw eigen, unieke bank. Dat geldt ook voor ‘Winston’.

Maak snel een afspraak, of kom langs in de winkel en ontdek alle mogelijkheden.