Profiteer van de zomeractie van M line

Geldig t/m 05 augustus 2018.

Bent u deze zomer toe aan een nieuwe slaapcombinatie? Tot en met 5 augustus geniet u van een aantrekkelijke actie van M line. Zo ontvangt u 50% korting op uw tweede matras of kussen. Ook krijgt u bij aankoop van een complete boxspring 20% korting!

De Tour de France is momenteel in volle gang. Bent u aan de buis gekluisterd en volgt u deze ronde van Frankrijk? Rondom de Tour de France heeft beddenmerk M line een bijzondere actie bedacht. In deze actieperiode speelt oud-wielrenner Joop Zoetemelk een bijzondere rol. Zoetemelk won de Tour de France in 1980 en volgens hem wordt de wielerwedstrijd “gewonnen in bed”. Sporters zijn namelijk gebaat bij een goede nachtrust, zodat ze overdag op de toppen van hun kunnen presteren. 
 

Ontvang 50% korting

De actie van M line is als volgt: van 20 juni tot en met 5 augustus ontvangt u heel veel voordeel bij aankoop van M line-slaapproducten. Schaft u tijdens de actieperiode een M line Slow Motion matras, kussen of boxspringkern aan, dan ontvangt u maar liefst 50% korting op een tweede exemplaar! Bij éénpersoonsmatrassen en -kussens ontvangt u 25% korting op een tweede exemplaar. Showroommodellen en andere acties zijn uitgesloten van de actie. 
 

20% Korting op een complete boxspring

Wilt u liever een complete boxspring kopen? Tijdens de actieperiode ontvangt u maar liefst 20% korting op de M line Intense-, M line Ultimate- en M line Superior-boxspring. Een complete combinatie bestaat uit een boxspring met matrassen, hoofdbord en poten. De actie geldt niet op showroommodellen, bedbodems en éénpersoonsboxsprings. 
 

M line-actie bij BinnenUit

Profiteer nu van deze bijzondere zomeractie en breng tot en met 5 augustus een bezoek aan BinnenUit Bedden & Slapen. Wij zijn select dealer van M line en beschikken over een zeer ruime M line-collectie. Onze slaapexperts geven u graag meer informatie over de mogelijkheden. En helemaal prettig: wanneer u een M line-matras bij ons aanschaft, dan ontvangt u een 100 dagen-omruilgarantie. Zo bent u zeker van uw koop!