Comfortabele matrassen

Geldig t/m 01 september 2021.

* Vraag naar de voorwaarden

Paul van Cadsand ontwierp een serie van deze unieke matrassen... 

Wist u dat bij Van Cadsand slaapcomfort elk matras uniek is? Uw matras wordt aangepast op uw lichaamsbouw en slaaphouding, doordat het matras is opgebouwd uit verschillende zegmenten is elk segment voor- en achteraf aan te passen. Mocht het zo zijn dat u niet tevreden ben over een bepaald onderdeel van uw matras, kunnen wij dit onderdeel gemakkelijk voor u vervangen. Hierdoor heeft u jarenlang slaapplezier en een matras dat met u meegroeit naar uw wensen. 

Genieten van een matras en dat met 15% korting, zo'n kans laat u toch niet aan u voorbij gaan? 

Natura Excellent matras van € 985,- nu voor € 837,-.

 

Natura Superior matras van € 1099,- nu voor € 934,-.

Voordelen van uw aankoop van van Cadsand slaapcomfort doen;

Onze producten zijn achteraf aanpasbaar nu en over 5 jaar. Hiermee kunnen wij vooraf maar ook achteraf uw matras zo configureren dat het perfect past bij uw wensen. Wij garanderen u hiermee een optimaal slaapcomfort nu maar ook over 5 jaar.

Garantie
Op onze matrassen en boxsprings zit 5 jaar garantie. 

100 dagen aanpassing garantie.

Om zeker van te zijn dat u goed slaapt hebben al onze matrassen aanpassing garantie. Wij passen uw matras binnen 100 dagen gratis aan.

Ervaring
van Cadsand heeft al meer dan 25 jaar ervaring en expertise opgebouwd in de slaapbranche met het deskundig adviseren, aanpassen en uitstekende service verlenen aan klanten. Onze kennis wordt continu uitgebreid, up-to-date gehouden en doorgegeven aan onze slaapspecialisten, zodat wij u optimaal kunnen adviseren.

Bel 0113-405017 of mail naar vancadsand@binnenuit.nl of een thuis afspraak te maken

Slaapadvies op maat