acties-vanderpoel

Sunway actie

Van der Poel Home Textiel

Bij aankoop van een SUNWAY® Nubus® shades rolgordijn of paneelgordijn krijgt u 20% korting op de verkoopprijs!


Nubus® shades
Nubus® is leverbaar als paneel- en rolgordijn en wordt gemaakt van een mix van polyester en polypropyleen. Maak kennis met de nieuwe eyecatcher in uw interieur. 

Nubus® rolgordijn
Het Nubus® rolgordijn geeft de klassieker onder de raambekleding een geheel nieuwe dimensie. Bent u op zoek naar een unieke raambekleding met een chique uitstraling? Dan is het Nubus® rolgordijn een uitstekende keuze. Het Nubus® rolgordijn wordt standaard uitgevoerd met metalen kettingbediening, pearlchrome designsteunen en een aluminium onderlat. Naast kettingbediening kunt u ook kiezen voor kindveilige elektrische bediening. Wilt u uw Nubus® Shade eenvoudig ‘smart’ maken? Kies dan voor een Somfy®of Ease® motor.

Nubus® paneelgordijnen
De Nubus® paneelgordijnen zijn de perfecte raambekleding voor grote glaspartijen of schuifpuien. Ze geven uw interieur een prachtige moderne look & feel. Bovendien creëert u, door de grote variatie- en combinatiemogelijkheden in kleur, meteen uw eigen unieke sfeer. En wat dacht u van een paneelgordijnen als room divider? Een afgescheiden werkplek was nog nooit zo eenvoudig.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op deze actie:

  • U ontvangt 20% korting op de verkoopprijs bij aankoop van een Nubus® rolgordijn of Nubus® paneelgordijn. Let op: deze korting geldt enkel op het product en is niet geldig op de montage ervan.
  • De actie loopt van 13 november tot en met 31 december 2023.

Onze adviseurs helpen u graag verder, met een advies op maat. Tot snel!

Contact

+31 113 56 40 00

info@vanderpoeltextiel.nl