Aanpasbare matras van M-line

Een goede en gezonde nachtrust begint bij de matras. Een matras dat is afgestemd op uw lig houding, uw lichaamsbouw en -gewicht en uw eventuele lichamelijke klachten. Kortom, een persoonlijk matras dat volledig op uw lichaam is toegesneden. Maar hoe komt u erachter welk matras uw lichaam nodig heeft? Maak nú kennis met de aanpasbare matras van M-line, ook wel orthopedisch matras genoemd. Dit matras is beschikbaar bij BinnenUit Bedden & Slapen in de Zeeuwse plaats Heinkenszand.


    

                                          

Matras op maat dankzij lig-simulator

De aanpasbare matras is – zoals de naam doet vermoeden – volledig aanpasbaar. Niet alleen wanneer u de matras aanschaft, maar ook na verloop van tijd kunt u de matras eenvoudig laten aanpassen op uw veranderende slaapbehoeften en -wensen. De gepatenteerde technologie van de aanpasbare matras is afkomstig van het Salzburg Medisch Centrum in Oostenrijk. Een team van medisch specialisten en slaaponderzoekers heeft een zogenaamde ligsimulator ontwikkeld, waarmee in een handomdraai onderzocht kan worden wat uw lighouding is, wat de stand van uw ruggenwervel is, waar drukplekken zitten en op welke plekken u extra ondersteuning nodig heeft. De resultaten van deze ligsimulator worden gebruikt voor het samenstellen van een matras op maat.
 

Opbouw van de matras

Het matras van M-line bestaat uit een bijzondere en praktische opbouw, waardoor de matras aanpasbaar blijft. Zo is de kern van de matras opgebouwd uit individueel aanpasbare rollen die het lichaam ondersteunen. De mate van stevigheid kan verschillen per rol, zodat u over uw hele lichaam de juiste ondersteuning heeft en uw ruggenwervel de juiste houding heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld extra ondersteuning bij uw onderrug verkrijgen en minder ondersteuning bij uw bovenbenen. Verandert uw slaapbehoefte, dan kunnen de rollen in de matras vervangen worden door rollen met een andere stevigheid.


 

Aanpasbare matras bij BinnenUit

Met de aanpasbare matras van M-line heeft u goede ondersteuning, waardoor u optimaal kunt ontspannen en pijnvrij slaapt én wakker wordt. Wilt u ook ergonomisch verantwoord slapen, breng dan een bezoek aan woonwinkel BinnenUit. Bij BinnenUit Bedden & Slapen hebben wij de beschikking over de aanpasbare matrassen van M-line. Wij kunnen uw lichaam doormeten met de ligsimulator en kunnen aan de hand hiervan een matras op maat samenstellen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op!
 

DeVlijt_Opstelling02_02web.jpg

Ontdek de kwaliteit van ontspannen

BinnenUit Bedden & Slapen

Bij BinnenUit Bedden & Slapen hebben we iets met slapen. Al 125 jaar lang. In ons assortiment vindt u tal van kwalitatieve artikelen voor een ontspannen nacht. Onze slaapexperts geven u graag meer informatie over de mogelijkheden.

De Vlijt, Bedden & Slapen