Haal de zomer in huis

Breng de zomer in huis

Hoe houden we de zomerse vibe vast?

Nu de zomer zo lang op zich laat wachten, zit er niets anders op dan de zomer zelf in huis te halen. De zomer is een seizoen van levendigheid, warmte en energie. De zon schijnt fel, de dagen zijn langer en de natuur is in volle bloei. Het is de perfecte tijd om deze positieve, energieke sfeer naar binnen te halen door middel van kleur in je interieur. Hier zijn enkele tips en ideeën om uw huis zomerklaar te maken en die zomerse vibes vast te houden, zelfs op bewolkte dagen.

Zonnige gele accenten

Gele tinten zijn onmiskenbaar zomers. Ze roepen beelden op van zonnebloemen, limonade en zonovergoten stranden. Voeg gele accenten toe aan je interieur door middel van kussens, vazen, kaarsen en kunstwerken. Een gele muur kan een gedurfde keuze zijn, maar zelfs een klein geel detail kan een groot verschil maken.

Koele blauwe tinten

Blauw is de kleur van de zee en de lucht, en brengt een gevoel van rust en frisheid in huis. Lichtblauwe muren of meubels kunnen een kamer groter en luchtiger doen aanvoelen. Breng met blauwe tinten de ontspannen ambiance van de Franse Rivièra direct naar uw woonkamer.

Levendige groene elementen

Groen symboliseert de natuur en is perfect om een vleugje buitenleven naar binnen te halen. Planten zijn een geweldige manier om groen in je interieur te integreren. Ze zuiveren de lucht en voegen leven toe aan elke ruimte. Groene kussens, dekens of een groen geverfde muur kunnen ook helpen om die zomerse sfeer te creëren. 

De zomer is een tijd van vreugde, ontspanning en vernieuwing. Door de juiste kleuren en decoraties te kiezen, kunt u deze zomerse energie naar binnen halen en het hele seizoen door van een zonnig en levendig huis genieten. Durf te spelen met kleur, omarm de natuur en creëer een interieur dat net zo stralend en levendig is als de zomer zelf zou moeten zijn!

Vraagt u zich af hoe u het beste kleur in uw interieur kunt toepassen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een persoonlijk interieuradvies. 

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens