Japandi stijl bij De Jonge Hoek van Dijke

Woontrend: Japandi

De Japans scandinavische woonstijl

De laatste jaren heeft de Scandinavische interieurtrend zich vermengd met natuurlijke elementen van Japanse invloed. Japandi betekent dus letterlijk; Japans, Scandinavisch. Maar wat houdt deze interieurtrend nu precies in?

Kenmerken Japandi stijl

Eenvoud en comfort, aangevuld met natuurlijke elementen, dat zijn de belangrijkste uitgangspunten in een Japandi interieur. Scandinavische functionaliteit, gecombineerd met Japans minimalisme. Japandi is een mix van functie en vorm, met de nadruk op strakke lijnen, heldere ruimtes en lichte kleuren.

Uw huis wordt zo een toevluchtsoord, zodat u elke keer wanneer u thuiskomt, een gevoel van comfort ervaart. Uw interieur kalmeert uw geest en vult uw ziel. 

Japandi is een trend die aansluit op een samenleving die bewuster omgaat met duurzaamheid. De materialen bestaan namelijk vaak uit hout, rotan, wol en linnen.

In deze interieurstijl komen veel organsiche vormen terug. De Japandi stijl is gemakkelijk te combineren met andere interieurstijlen, omdat het zo’n rustige basis is. Combineer het met vintage items, of juist met een hip design meubel om er uw eigen touch aan te geven.

Bent u benieuwd geworden naar onze andere interieurstijlen en interieurtips? Neem dan vrijblijvend contact op voor een persoonlijk interieuradvies. 

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens