Fabrieksbezoek Edra

Erfgoed van de toekomst

Edra creëert sinds mensenheugenis exclusieve en tijdloze producten!

Zondag 15, maandag 16 en dinsdag 17 oktober jl. werden we met de afdeling sales en aftersales door Edra ontvangen voor een werkbezoek, gekoppeld met een trainingsprogramma van het merk Edra gevestigd in Perignano, dicht bij de stad Pisa in het prachtige Toscane.

Wij zijn met 5 dames vertrokken vanaf het vliegveld Charleloi samen met de Belgische vertegenwoordiger Kristian Carlier. Onze 1e overnachting was midden in het centrum van Florence. We hadden een prachtig hotel; L’Orologio. Laat in de middag hebben wij samen met Kristian een kleine kennismaking gemaakt met het historische centrum van Florence. Daarna zijn wij samen met David Nannini van Edra naar een sfeervol restaurant gegaan genaamd Trattoria Zaza.

Maandag 16 oktober zijn wij met een taxi busje naar de ‘headquaters’ van Edra gebracht. Wij hebben daar een introductie gehad over het merk Edra en over hun waarden en filosofie. Daarna zijn wij onder begeleiding van David Nannini rondgeleid in hun prachtige showroom. We hebben veel tekst en uitleg gekregen over hun producten. Zo hebben wij ook de mogelijkheid gekregen om vele producten uit te proberen. De showroom was een inspiratiebron en een lust voor het oog!

Tussen de middag was er een voortreffelijke lunch bereid. In de middag hebben wij onze training voortgezet. Wij hebben uitleg gekregen over de stoffen en de opbouw en de technische kennis van de producten.

Ongeëvenaarde ontwerpen

Edra is ontstaan in 1987 in Toscane. Tegenwoordig staat Edra over de hele wereld bekend om de absolute kwaliteit van zijn producten, die samenkomen met artistieke traditie, technologisch onderzoek, hoge handmatige expertise en materialen van zeer hoge kwaliteit.

Edra is de samentrekking van exedra, dat in Griekse en Romeinse grote gebouwen een ruimte was die aan één kant volledig open was, met zitplaatsen in het atrium. Een hoofse plek gemaakt om te praten en te socializen.

Edra creëert al sinds mensenheugenis exclusieve en tijdloze producten. In tegenstelling tot andere Italiaanse merken is Edra gevestigd in de regio Toscane. Kenmerkend van het merk Edra is dat ze samenwerken met veel lokale bedrijven. De banken, de fauteuils en alle andere producten van de Edra-collectie zijn op zo’n nauwkeurige manier ontworpen en gerealiseerd dat ze onmiskenbaar en uniek zijn, om met maximaal plezier te ervaren. Ze blijven voor altijd een erfgoed.

Geïnspireerd om u te enthousiasmeren!

Aan het einde van de middag zijn wij naar een ander hotel gebracht, Hotel Armonia in het stadje Pontedera dichtbij Pisa. Wij hebben in de avond weer een heerlijk diner gehad in het restaurant Mandarino.

De volgende ochtend hebben wij de training voortgezet met uitleg over de website, communicatie en marketing. Zij hebben ons kennis laten maken met de vele mooie projecten die wereld wijd gerealiseerd zijn. Daarna zijn wij met het team teruggebracht naar het vliegveld in Pisa.

Samengevat was het top! Edra had alles tot in de puntjes verzorgd. Wij voelden ons zeer welkom!
Als salesteam staan wij graag voor u klaar met al onze nieuwe inspiratie en advies van het merk Edra!  

Aanbevolen producten

standalto-edra-hoekbank-binnenuit-zeeland
Standalto

Edra

essential-bank-edra-binnenuit-zeeland
Essential

Edra

grande-soffice-productfoto
Grande Soffice

Edra

standard-edra-bank-binnenuit-hoekbank
Standard

Edra

Contact

0113-561482