Elementor #48223

Wood & Washi

Wood & Washi

Productinformatie

Aluminium jaloezieën

Met aluminium- of horizontale jaloezieën van Sunway kiest u voor een kwalitatief zeer hoogwaardig product, vol mogelijkheden. Bovendien, een product dat u in vrijwel iedere ruimte toe kunt passen! Beschikbaar in lamelbreedtes van 16-, 25-, 50- en 70mm.

Horizontale jaloezieën als raambekleding

Aluminium jaloezieën zijn zowel een stijlvol als erg functioneel stukje raamdecoratie. Voor het reguleren van het licht kunt u eigenlijk geen beter product treffen, zoals dit ook bij houten jaloezieën het geval is. Doordat de jaloezieën omhoog en omlaag kunnen, maar de lamellen ook kantelbaar zijn, heeft u wat betreft de lichtinval, meer mogelijkheden dan bij welk ander product dan ook. 

Jaloezieën op maat! De aluminium jaloezieën zijn vrijwel in iedere ruimte en in allerlei soorten en maten toe te passen. Zo zijn de jaloezieën bijvoorbeeld ook voor vochtige ruimtes als de badkamer en/of keuken een zowel praktische als stijlvolle oplossing. Houten jaloezieën of andere soorten raambekleding zijn hiervoor bijvoorbeeld minder, of zelfs helemaal niet geschikt. Daarnaast kunt u kiezen uit lamelbreedtes van 16-, 25-, 50- en 70mm, die in vele uiteenlopende kleuren verkrijgbaar zijn. Door de verschillende lamelbreedtes, heeft het product ook qua montage en bediening vele mogelijkheden. Van een eenvoudige plafondsteun tot een product in een FrameFit of TruFit, bij aluminium jaloezieën is het allemaal mogelijk!

Elektrische jaloezieën

Sunway is voorloper in gemotoriseerde raambekleding. Zo zijn ook aluminium jaloezieën elektrisch bedienbaar te krijgen! Ook voor gemotoriseerde jaloezieën zijn verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen uit een motor op accu, of direct op de stroom. Bij beide opties heeft u ook nog de mogelijkheid om uw raambekleding ‘slim’ te maken. U kunt uw aluminium jaloezieën dan zelfs vanaf uw smartphone bedienen, waar u ook bent! Uiteraard is ook een afstandsbediening mogelijk, of een combinatie van beide. Kortom, ook op het gebied van elektrisch bedienbare raambekleding is er van alles mogelijk. We denken graag met u mee over de mogelijkheden bij u thuis!

Over Sunway

Sunway is dé specialist op het gebied van raamdecoratie en is oorspronkelijk ontstaan uit Jaloezieënfabriek Spijkenisse, opgericht in 1961. Sinds 1981 is het merk echter onderdeel van de Hunter Douglas groep, waar ook o.a. Luxaflex onder valt. 

Als merk bracht Sunway als eerste o.a. rolgordijnen en vouwgordijnen op de Nederlandse markt. Ook tegenwoordig is Sunway nog altijd een pionier op het gebied van raambekleding. Zo brengt Sunway steeds weer innovatieve producten en loopt het merk voorop op het gebied van technische ontwikkelingen. Hierbij wordt altijd gezocht naar de perfecte combinatie tussen functionaliteit en esthetiek. En, altijd op maat gemaakt!

Als Van der Poel Home Textiel zijn wij dan ook trots op om ‘Sunway Exposure Store’ te zijn!

Contact

+31 113 56 40 00

info@vanderpoeltextiel.nl