Odesi

Maas

Ontwerp: Marjolein Kap

Over Maas

De ontwerpster over de Maas salon. Als één geheel zijn details door het ontwerp verweven. Een natuurlijke eenvoud die niet snel zal vervelen. Het is mogelijk om de Maas coffee op twee verschillende manieren op te stellen. De salontafel bestaat namelijk uit twee delen die uit elkaar kunnen worden gehaald.

De salontafel biedt een ruim oppervlak waar je zorgeloos voorwerpen op kwijt kan. Onder het blad is een opbergvak verborgen waar spullen handig uit het zicht kunnen worden opgeborgen.

Door het gebruik van een matte finish heeft de Maas Coffee een tijdloze uitstraling. Bovendien maakt deze olie de tafel ook praktisch in gebruik.

- specificaties en afwerking

Lengte tafelblad
90 cm (95 cm totaal)
130 cm (135 cm totaal)

Breedte/diepte
90 cm

Hoogte
30 cm

Europees Eiken
De Maas Coffee salontafel is gemaakt van prachtig Europees eiken. Het eiken hout wordt op vakkundige wijze gedroogd en verwerkt, hierdoor is het zeer sterk en duurzaam in gebruik. Wij kiezen alleen de beste delen van de eik, dat is te zien aan de mooie houtstructuur in het tafelblad.

 

Prettig opbergen
Onder het tafelblad beschikt de Maas coffee over een vak om spullen zoals tijdschriften of afstandsbedieningen te kunnen opbergen.

Prettig uit het zicht maar wel gemakkelijk binnen handbereik. 

Beschermende afwerking
Onze eiken meubels zijn afgewerkt met de hoogste kwaliteit houtolie. Deze unieke olie geeft het hout zijn kleur en beschermt tegen vocht en vuil. De Maas Coffee salontafel is hierdoor opgewassen tegen de meeste soorten vlekken. Bij elke salontafel leveren wij reserve olie inclusief een gebruikshandleiding