Odesi

Belly

Design: Kees Marcelis

Over Belly

De ontwerper; Kees Marcelis over de Belly
Rond is de meest gezellige vorm voor een tafel. Het geeft een eigenzinnige intimiteit die je bij een normale, rechthoekige tafel, niet hebt. Dankzij het aanbod aan verschillende hoogwaardige materialen voor het tafelblad is de Belly mooi te combineren in de meeste hedendaagse interieurs.

Voor een ontwerper van een ronde tafel is een origineel onderstel de grootste uitdaging. De poten mogen niet in de weg staan, maar moeten wel voldoende stabiliteit bieden. Dit is één van de sterke kanten van de Belly, u kunt uw benen strekken zonder dat de poten in de weg zitten.

Afmetingen
Diameter: 130 cm (tot 5 stoelen)
Diameter: 150 cm (tot 6 stoelen)
Hoogte: 76 cm

Uniek comfort van Desktop
Een uiterst duurzaam materiaal gemaakt van milieuvriendelijke kleurpigmenten, natuurlijke lijnolie, hars en kalksteen. Desktop heeft enkele unieke eigenschappen: het voelt zeer comfortabel aan, is non-allergeen en bovendien maatschappelijk verantwoord.

Stabiel dankzij staal
De stijlvolle driepoot is de ideale oplossing voor een stabiele tafel zonder dat de poten hinderen bij het zitten. De stalen poten zijn gevouwen in een V-profiel. Dit geeft de ideale combinatie tussen vorm, stevigheid en een prettig gewicht.

Om een ronde tafel mooi te kunnen plaatsen heeft u doorgaans net wat meer ruimte nodig, goed plannen en meten is hierbij aan te raden. Beschikt u wel over de geschikte ruimte, dan is een ronde tafel onovertreffelijk.

Bent u benieuwd of een ronde eettafel in iuw interieur past? Kom langs voor advies, denkt u eraan de afmetingen van uw woonruimte mee te nemen.