Tribú

Tribù - Pure Sofa

Over Tribù - Pure Sofa


De Pure Sofa collectie heeft haar naam te danken aan pure eenvoud en elegantie. Deze lounge outdoor sofa bestaat uit vijf elementen die u makkelijk kan combineren tot een hoeksofa, een lange sofa, een lounge bed, etc.

 

De sofa is verkrijgbaar in hoogwaardig teak of in ‘off-white’ gelakt mahoniehout. De kussens zijn beschikbaar in 2 verschillende designs, in een uitgebreid aantal luxe outdoor stoffen en met een waterbestendige vulling.

Deze lounge sofa staat momenteel niet bij Palladio in de showroom, maar kunnen wij uiteraard wel voor u bestellen. Mocht u interesse hebben, dan horen wij dit graag.

 

Al het genieten komt van BinnenUit

U ziet: u kunt genieten van alles om u heen en alles wat BinnenUit te bieden heeft. Maar bovenal komt genieten vanuit het binnenste van uzelf. Genieten komt van BinnenUit.

Palladio_Opstelling01_04web1.jpg

Ontdek de kwaliteit van outdoor

BinnenUit Buitenmeubelen

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van BinnenUit Buitenmeubelen ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Pure sofa right end module

tribupuresofaorightendpalladiozeelandbinnenuittuinmeubelengoes.jpg

Pure sofa corner module

tribupuresofahoekmodulepalladiozeelandbinnenuitgoestuinmeubelen.jpg

Pure sofa salon tafel

tribupuresofasalontafelpalladiozeelandbinnenuitgoestuinmeubelen.jpg