Hülsta slaapkamers

Hülsta Metis plus

Metis plus van hülsta kunt u helemaal aanpassen aan u wensen.

Over Metis plus

Hülstra METIS plus schittert met stralende hoogglans, naar wens gecombineerd met natuurlijk eiken of elegant noten. De lichte designtaal overtuigt niet alleen als unikleur, ook als kleurmix met de accentuitvoering in violette hoogglanslak straalt METIS plus charme en soevereiniteit uit.

De slaapkamer Metis van Hulsta is een slaapkamerprogramma dat veel mogelijkheden heeft. Hierdoor is het zeer eenvoudig om met Furnplan voor iedereen de ideale slaapkamer te plannen.  Het is niet alleen een individueel, maar ook een heel veelzijdig programma. Hetzij als klassieke combinatie van lattenbodem en matras of als boxspring, als gestoffeerd bed of als bedomranding in houtfineer, lak- of hoogglansuitvoering – alle bedvarianten, kasten en bijmeubels transformeren het designconcept van Metis in een overtuigend totaalplaatje.

Wilt u van de Hülsta METIS iets zien of er meer informatie over weten? Kom dan langst in onze winkel in Heinkenszand. Daar staat altijd een uitgebreide collectie. De producten worden in Zeeland gratis bezorgt. Woont u daar buiten dan vragen wij een kleine vergoeding.