Hülsta slaapkamers

Hülsta ledikant Lunis.

Het Hülsta ledikant Lunis kunt u helemaal aanpassen aan u wensen. 

Over Ledikant Lunis.

 Lunis is een ideale programma waarmee u veel vrijheid heeft bij het plannen van uw nieuwe slaapkamer. Recht, heldere silhouetten, gecombineerd met zachte rondingen kenmerken de vormentaal en de ruime keuze aan ellementen en materialen. 

Voor de bekleding van het comfortabele gestoffeerde bed kan gekozen worden uit de ruim gesorteerde hülsta stofcollectie. De materiaalmix van lak en hout geeft mooie accenten. Warm natuurlijk eiken, karakteristiek gerookt eiken en donker kernnoten vormen mooie combinaties met lak en hoogglans. Zelfs een bijpassende kaptafel is verkrijgbaar.j

De slaapkamer LUNIS van Hülsta is een slaapkamerprogramma dat veel mogelijkheden heeft. Hierdoor is het zeer eenvoudig om met Furnplan voor iedereen de ideale slaapkamer te plannen.  Het is niet alleen een individueel, maar ook een heel veelzijdig programma. Hetzij als klassieke combinatie van lattenbodem en matras of als boxspring, als gestoffeerd bed of als bedomranding in houtfineer, lak- of hoogglansuitvoering – alle bedvarianten, kasten en bijmeubels transformeren het designconcept van LUNIS in een overtuigend totaalplaatje.

Wilt u van de Hülsta Lunis iets zien of er meer informatie over weten? kom dan langst in onze winkel in Heinkenszand. Daar staat altijd een uitgebreide collectie. De producten worden in Zeeland gratis bezorgt. Woont u daar buiten dan vragen wij een kleine vergoeding.