Auping

Auping Auronde, Deelbaar

Al 40 is de Auping Auronde een tijdloos design. Er zijn al ruim één miljoen exemplaren verkocht, is nog altijd even populair. Dit komt door zijn unieke vorm, de vorm laat namelijk geen verandering toe en blijft het design altijd één beeld. Met dit bed zal je daarom ook lang plezier hebben.

Over Auping Auronde deelbaar

Het unieke concept van de Auping Auronde is de deelbare uitvoering. Deze handige eigenschap biedt vele voordelen zoals gemakkelijk het bed opmaken of onder het bed stofzuigen. Op innovatieve wijze is deze extra functionaliteit geïntergreerd zonder dat het ontwerp teniet wordt gedaan. Een perfecte combinatie tussen hoogwaardig design en functionaliteit. Het bed is gemakkelijk uit elkaar te halen bij het voeteneind én met wieltjes aan de binnenkant van de poten schuift u de delen makkelijk uit elkaar, met hetzelfde gemak klikt u de delen weer in elkaar. Zoals u gewent bent van de Auping Auronde kunt u ook deze deelbare uitvoering op vele manieren aanpassen aan uw eigen wensen.

Wilt u van de Auping Auronde met de functie Deelbaar meer informatie weten? kom dan langst in onze winkel in Heinkenszand. Daar staat altijd een uitgebreide collectie. De producten worden in Zeeland gratis bezorgt. Woont u daar buiten dan vragen wij een kleine vergoeding. Uiteraard verekennen wij de auping aktie prijzen maar ook garanderen wij een zeer scherpe prijs.