Kreamat

Kreamat Sparta

Over Kreamat Sparta

Wake up with Kreamat Sparta

Sparta is een boxspring van Kreamat die volledig is ontworpen en ontwikkelt om het slaapklimaat te optimaliseren. Dat wordt gerealiseerd door de termisch geharde pocketveer matrassen in combinatie met de gepatendeerde matrashoezen van Kreamat. Deze technieken zorgen ervoor dat het lichaam in haar natuurlijke houding volledig tot rust komt. De boxspring van Kreamat draait niet om luxe, wel om praktische en esthetische elementen voor een comfortabel interieur.

Het Sparta matras is beschikbaar in 4 hardheden. Daardoor kan de boxspring combinatie volledig worden gepersonaliseerd, zodat deze aansluit op uw lichaamsbouw en uw slaapgewoontes. De slaapexperts in onze showroom kunnen u adviseren over de meest geschikte hardheid voor u.

De matrashoes van de Sparta matrassen heeft een unieke Thermogel finish die staat voor het principe 'cooling on demand'. De Thermogel gaat werken wanneer het lichaam om koeling vraagt. Het heeft een koeleffect van 3 tot 4 graden als de temperatuur/vochtigheid aanhoudt. Het koelefect stopt vanzelf wanneer de temperatuur terug loopt. Door deze koeling heerst er altijd een optimaal klimaat in uw bed, waardoor u altijd comfortabel slaapt.

Sparta van Kreamat is een zachte, gestoffeerd hoofdbord, in verschillende breedtes en kan tegen de wand of vrijstaand gemonteerd worden. 
Achter de hoofdeinden worden functionele open kasten of hangkasten aangebracht in diverse kleuren hout fineer

Wilt u van de kreamat sparta meer informatie weten? kom dan langst in onze winkel in Heinenszand. Daar staat altijd een uitgebreide collectie. De producten worden in Zeeland gratis bezorgt. Woont u daar buiten dan vragen wij een kleine vergoeding.