Laat u inspireren door onze woonprojecten

Bent u toe aan een vernieuwing van uw interieur, maar weet u nog niet goed wat voor een stijl u wilt? Laat u inspireren door de eerder gerealiseerde projecten van BinnenUit. Van landelijk tot modern en van minimalistisch tot uitbundig: onze projecten tonen u een selectie van onze woonartikelen. Wilt u meer informatie over een van de projecten? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

 • Familie de Rooij

  Familie de Rooij

  Familie De Rooij woont in een schitterende, ruim opgezette woning op een unieke locatie. Het ontwerp van het royale huis is doorgetrokken in het interieur: modern met een huiselijke ‘touch’. In het interieur wordt veelal gebruikgemaakt van warme materialen als hout en leer, robuuste (gordijn)stoffen en een groot vloerkleed dat dient als wooneiland. Deze levendige materialen worden afgewisseld met koele kleuren en materialen als hoogglans wit.

 • Familie Van der Poel

  Familie Van der Poel

  Warmte, sfeer en gezelligheid zijn de sleutelwoorden in dit interieur. Vanuit de sfeervolle woonkamer kijk je in de royale leefkeuken. Familie van der Poel wilde graag met het hele gezin kunnen tafelen. De vierkante eethoek, die plaats biedt aan acht personen, is dan ook het gezellige centrum van de keuken.

 • Familie De Ruiter

  Familie De Ruiter

  Een bijzonder project waar we als BinnenUit trots op zijn. De exclusief ontworpen trap is een pronkstuk van het huis en dan staat u nog maar net binnen! De complete keuken met imposant kookeiland wordt afgesloten met een gashaard op hoogte, waardoor het tafelen aangenaam sfeervol wordt. De meubelstukken zijn wit, een aantal wanden zwart en met steenstrips: een mooi contrast dat optimaal wordt uitgelicht door de exclusieve verlichting.

 • Familie Hamelink

  Familie Hamelink

  De woning van familie Hamelink kenmerkt zich door de grote tuingerichte ramen die het interieur van veel licht voorzien. Dit geeft een ruime indruk en de lange haardwand met daar tegenover de royale loungebank versterken dit ruimtegevoel. De mooie, strakke woonkeuken is deels gescheiden van de woonkamer.

 • Familie woonachtig aan de Oosterschelde

  Familie woonachtig aan de Oosterschelde

  De familie verhuisde van een klassiek vrijstaand huis in het centrum naar een strak appartement aan het water. De wens van de familie: een ruimtelijk, licht en gastvrij huis met voldoende zitplaatsen voor bezoek. De gehele woning is door BinnenUit heringericht. Hierbij is steeds gezocht naar uitersten in materialen. Voor de bewoners is dit huis dan ook echt een thuis geworden!

 • Familie Hollestelle

  Familie Hollestelle

  Dit interieur is met zorg samengesteld. Het uitzicht op het meer is een levend schilderij. De fauteuils voor het raam mogen niet teveel afleiden. De kamer is breed als je binnen komt en wordt iets smaller naar achter toe, hierdoor is een bijzondere indeling ontstaan. Het interieur is opgedeeld in drie delen, een zithoek, een eetkamer met werkboek en ontspanningsruimte bij de haard. De roomdividers delen de kamer op zonder af te sluiten en zijn tevens functionele opbergers.

 • Familie De Herder

  Familie De Herder

  De verbouwing maakte de kamer aanzienlijk groter, dat gaf de mogelijkheid om een heerlijk royale hoekbank te plaatsen tegenover de mooie tv-wand die 180 graden kan draaien. Hierdoor kan er vanaf de eethoek en haard ook televisie gekeken worden. De keuken is warm van uitstraling door de massief houten fronten en is voorzien van luxe inbouwapparatuur, waaronder een wijnklimaatkast.

 • Familie met Engelse tuin

  Familie met Engelse tuin

  De tuin van deze familie heeft een karakteristieke en authentieke Engelse stijl. Met de buitenmeubelen, buitenornamenten en buitenverlichting hebben wij het buitenverblijf in Engelse stijl gelaten, maar is het authentieke gecombineerd met hedendaagse en moderne vormen.