Laat u inspireren door onze woonprojecten

Bent u toe aan een vernieuwing van uw interieur, maar weet u nog niet goed wat voor een stijl u wilt? Laat u inspireren door de eerder gerealiseerde projecten van BinnenUit. Van landelijk tot modern en van minimalistisch tot uitbundig: onze projecten tonen u een selectie van onze woonartikelen. Wilt u meer informatie over een van de projecten? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

 • Familie Van der Poel

  Familie Van der Poel

  Warmte, sfeer en gezelligheid zijn de sleutelwoorden in dit interieur. Vanuit de sfeervolle woonkamer kijk je in de royale leefkeuken. Familie van der Poel wilde graag met het hele gezin kunnen tafelen. De vierkante eethoek, die plaats biedt aan acht personen, is dan ook het gezellige centrum van de keuken.

 • Familie De Ruiter

  Familie De Ruiter

  Een bijzonder project waar we als BinnenUit trots op zijn. De exclusief ontworpen trap is een pronkstuk van het huis en dan staat u nog maar net binnen! De complete keuken met imposant kookeiland wordt afgesloten met een gashaard op hoogte, waardoor het tafelen aangenaam sfeervol wordt. De meubelstukken zijn wit, een aantal wanden zwart en met steenstrips: een mooi contrast dat optimaal wordt uitgelicht door de exclusieve verlichting.

 • Familie woonachtig aan de Oosterschelde

  Familie woonachtig aan de Oosterschelde

  De familie verhuisde van een klassiek vrijstaand huis in het centrum naar een strak appartement aan het water. De wens van de familie: een ruimtelijk, licht en gastvrij huis met voldoende zitplaatsen voor bezoek. De gehele woning is door BinnenUit heringericht. Hierbij is steeds gezocht naar uitersten in materialen. Voor de bewoners is dit huis dan ook echt een thuis geworden!

 • Familie De Jonge

  Familie De Jonge

  De woonkamer van familie De Jonge is getransformeerd in een ultramoderne woonkamer. Dankzij uniek kleurgebruik en bijzondere eye catchers is de kamer een ruimte die gezien wordt! De familie heeft de woonkamer met open armen ontvangen.