Laat u inspireren door onze woonprojecten

Bent u toe aan een vernieuwing van uw interieur, maar weet u nog niet goed wat voor een stijl u wilt? Laat u inspireren door de eerder gerealiseerde projecten van BinnenUit. Van landelijk tot modern en van minimalistisch tot uitbundig: onze projecten tonen u een selectie van onze woonartikelen. Wilt u meer informatie over een van de projecten? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

 • Familie de Rooij

  Familie de Rooij

  Familie De Rooij woont in een schitterende, ruim opgezette woning op een unieke locatie. Het ontwerp van het royale huis is doorgetrokken in het interieur: modern met een huiselijke ‘touch’. In het interieur wordt veelal gebruikgemaakt van warme materialen als hout en leer, robuuste (gordijn)stoffen en een groot vloerkleed dat dient als wooneiland. Deze levendige materialen worden afgewisseld met koele kleuren en materialen als hoogglans wit.

 • Familie Van der Poel

  Familie Van der Poel

  Warmte, sfeer en gezelligheid zijn de sleutelwoorden in dit interieur. Vanuit de sfeervolle woonkamer kijk je in de royale leefkeuken. Familie van der Poel wilde graag met het hele gezin kunnen tafelen. De vierkante eethoek, die plaats biedt aan acht personen, is dan ook het gezellige centrum van de keuken.

 • Familie De Ruiter

  Familie De Ruiter

  Een bijzonder project waar we als BinnenUit trots op zijn. De exclusief ontworpen trap is een pronkstuk van het huis en dan staat u nog maar net binnen! De complete keuken met imposant kookeiland wordt afgesloten met een gashaard op hoogte, waardoor het tafelen aangenaam sfeervol wordt. De meubelstukken zijn wit, een aantal wanden zwart en met steenstrips: een mooi contrast dat optimaal wordt uitgelicht door de exclusieve verlichting.

 • Familie Hamelink

  Familie Hamelink

  De woning van familie Hamelink kenmerkt zich door de grote tuingerichte ramen die het interieur van veel licht voorzien. Dit geeft een ruime indruk en de lange haardwand met daar tegenover de royale loungebank versterken dit ruimtegevoel. De mooie, strakke woonkeuken is deels gescheiden van de woonkamer.