Rolf Benz: de architectuur van het zitten

De architectuur van het zitten: dát is Rolf Benz. Al vijftig jaar lang. De meubels van dit Duitse prachtmerk zijn voorzien van doordachte functies, een superieure zitanatomie en een tijdloos design. U verdient een meubel dat niets te wensen overlaat.

Waarom adviseren wij Rolf Benz?
De collectie met uiteenlopende meubelstukken is verrassend speels, toont meerdere stijlopvattingen en inspireert tot grote dingen: u kunt er uw persoonlijkheid volledig in kwijt. Bij al die vernieuwing en creativiteit blijft de kwaliteit niet achter: de woonitems zijn gemaakt van hoogwaardige materialen met een stevig karakter.

Daarom kiest u voor Rolf Benz bij BinnenUit
Rolf Benz staat voor duurzaamheid, luxe, hoogwaardig comfort en een zeer uitgebreide keuze in luxueuze stoffen en leersoorten. BinnenUit Meubelen heeft een zeer ruime collectie met woonartikelen van Rolf Benz. De adviseurs van BinnenUit zijn sterk in het combineren en meedenken in unieke, creatieve combinaties en opstellingen. Laat u verrassen door volmaakt comfort en perfect design.

 

Rolf Benz_binnenuit_afbeeldingrechts.jpg
Rolf Benz_binnenuit_afbeeldinglinks.jpg
 • Duits design

  Rolf Benz is een designmerk uit Duitsland. Al vijftig jaar lang staat het merk garant voor superieure kwaliteit en stijlvol design.

 • Creatieve ontwerpen

  De meubels van Rolf Benz beschikken over creatieve ontwerppen en vernieuwende vormen. Laat u verrassen.

 • Experience Centers

  Rolf Benz beschikt over Experience Centers in Alkmaar en Mijdrecht. Hier bekijkt u de complete collectie.

 • ComforLux

  Met het Rolf Benz ComforLux-systeem vindt u snel en eenvoudig de passende bekleding voor uw levensstijl.