Paola Lenti

Met de 2012 collectie stelt Paola Lenti en Palladio een nieuwe designfilosofie voor, waar buitenmeubilair in harmonie zal gaan met de natuurlijke tuinomgeving iets wat in Zeeland natuurlijk niet mag ontbreken.

Natuurlijke materialen zoals hout, beton en natuursteen vinden hun toepassing in de outdoor collectie. De natuurtinten uit de bestaande collectie worden uitgebreid en aangevuld met enkele nieuwe groene kleurtinten om op deze manier het meubilair makkelijk te integreren in de natuur van zeeland. Naast groentinten komt turquoise in de collectie, een kleur die zich leent om toe te passen aan een binnen- en buitenzwembad, aan een jaccuzi en in een wellnessruimte.

Paola Lenti breidt eveneens haar diningsets uit in 2012. Zo heeft ze, naast de bestaande Sunset tafel, ook de nieuwe Plano, Heron en Giro tafels toegevoegd aan de collectie. De Ami stoelen worden vergezeld door de Mira en de Kiti stoelen, in combinatie met de Heron, Tide en Nido poefs.

De zithoekcollectie Mellow en de sofacollectie teatime vormen de nieuwigheden op het gebied zitmeubilair. Daarnaast werden de Wabi en Haven zetelcollecties verder uitgebouwd met een uitbreiding aan sofamodules en zetelopstellingen.

Ten slotte is de prachtige Himba mandencollectie, ter aankleding van het meubilair, ook toegevoegd aan de collectie.

 

Wilt U meer weten over de collectie, neem dan gerust contact met ons op.