Harvink

SIT AND WONDER

Harvink is een bedrijf dat meubelstukken maakt die geconcetreerd zijn op ontspanning en laten je moeiteloos verwonderen. Dit is een doelstelling die sinds de oprichting in 1974 wordt nagestreefd en ook in de toekomst bepalen zal zijn voor de nieuwe collecties. 

De handtekening van Harvink staat voor magnifiek meubilair en zijn herkenbaar als een tikje eigenzinnig, met de hand geproduceerd vakwerk. Het is handwerk dat met een timmermansoog bewaakt wordt en je zelf ook een aandeel in kunt hebben! Kijk mee, denk mee, beslis mee. Verwonder Harvink met je wensen, verwonder jezelf met al de mogelijkheden en bewonder het meubel uiteindelijk als jouw eigen meubel. 

De Harvink-collectie wordt volledig zelf geproduceerd, dit doen zij door samen te werken met verschillende meubelontwerpers en toeleveranciers. Bij Harvink wordt er gewerkt met materialen die uit Nederland komen. Op deze manier kunnen ze het productieproces en de kwaliteit nauwkeurig in de gaten houden. Een ander voordeel hieraan is dat de CO2 uitstoot door transport beperkt wordt, wat hun ook heel belangrijk vinden.  

2Binnenuit_4mei2018_Harvink_web-1.jpg

Een Harvink is te herkenen aan de zichtbare frameconstructie. Doordat het frame aan de buitenkant geplaatst is, lijkt het net of de massievere delen van het meubel zweven. Het komt luchtig over en je weet precies hoe het meubel in elkaar zit. Het maakt niet uit of je kiest voor hout of chroom, hoog of laag, rond of vierkant: met het frame aan de buitenkant zit je altijd goed. 

Je hoeft nooit te kiezen tussen 'mooi' of 'comfortabel' bij de banken en fauteuils van Harvink. Bij hun worden comfort en schoonheid op een perfecte manier samen gebracht. Als vulling wordt alleen het aller beste 'koudschuim' gebruikt, dat de lichaamcontouren volgt en zorgt voor de juiste ondersteuning. Nieuwe ontwerpen worden altijd uitgebreid getest, dit allemaal voor jarenlang zitcomfort!

De Harvink fauteuils en banken worden gezien als echte leefmeubels. Omdat er wel eens een ongelukje kan gebeuren is al hun bekleding slijtvast en afritsbaar. Het voordeel hiervan is dat je het meubel chemisch kunt laten reinigen bij Harvink of, als je toe bent aan iets anders, kunt kiezen voor een compleet nieuwe hoes. 

 1Binnenuit_4mei2018_Harvink_HR-5.jpg

 3Binnenuit_4mei2018_Harvink_web-4.jpg