Camerich

CAMERICH begrijpt dit cruciale contact tussen de mens en zijn omgeving. Wij bieden niet zomaar een product maar een levenshouding en wij moedigen onze klanten aan om een elegante levensstijl na te streven. CAMERICH begrijpt de behoeften van de klant goed, concentreert zich op innovatie en realisatie en doet er alles aan om aan iedere klant het unieke HOME IDEA te leveren. 

Filosofie

De spirituele waarde van meubels voor de mens zit in de ziel die teruggaat naar het huiselijke leven waar iedere aanraking van het meubelstuk een onmerkbare indruk nalaat diep in het hart en mentale expressies doet ontspringen.

Camerich en De Jonge Hoek van Dijke begrijpen dit cruciale contact tussen de mens en zijn omgeving. Zij bieden niet zomaar een product, maar eerder een levenshouding en wij moedigen aan om een elegante levensstijl na te streven. Camerich en de Jonge Hoek van Dijke begrijpen de behoeften van de klant goed, zij richten zich op innovatie en realisatie en doen er alles aan om aan iedere klant het unieke thuis gevoel te leveren.

Het merk

Met Camerich heeft De Jonge Hoek van Dijke een high-end wereldwijd meubelmerk naar Zeeland gehaald. Sinds haar oprichting in 2005 lanceert Camerich een moderne en simplistische stijl met veel verschillende producten. De collectie van Camerich is de beste keuze voor diegene met een unieke smaak in haar nastreven naar een kwalitatieve levensstijl.

Camerich onderwerpt elk stadium in de productie, van ontwerp tot materiaalkeuze aan een strenge, gedetailleerde kwaliteitscontrole. De unieke elegantie van alle Camerich meubels komt van het strenge streven naar vakmanschap.

Camerich biedt nu meer dan 100 soorten producten in vier grote segmenten waaronder woonkamers en eetkamers. Het krachtige internationale design team lanceert nieuwe producten voor elk seizoen op basis van chique trends en verzoeken van de klant. Camerich is een trendsetter en algemeen erkend  in de internationale meubelindustrie.

 

De Jonge Hoek van Dijke en Camerich houden zich vast  aan hun missie: betere kwaliteitsproducten leveren aan klanten in Zeeland en ver daar buiten.

voor meer info:http://camerichbenelux.com/nl