Mline in Zeeland

Mline in Zeeland

Bij Mline draait alles om de optimale nachtrust, de Mline producten zorgen daarvoor. De matrassen, kussens en slaapsystemen zorgen voor het ultieme slaapcomfort en de perfecte slaaphouding waardoor u uitgerust wakker wordt. In de meest uitgebreide Mline studio van Zeeland adviseren wij u graag.

De nieuwste ontwikkelingen om prestaties te verbeteren

 

Slaapcomfort

Mline is begonnen in de sportwereld waardoor de slaapcomfort erg hoog is. Mline matrassen zijn drukverlagend waardoor het matras uw spieren de rust geeft die ze nodig hebben. Daarom wordt Mline aanbevolen door topsporters en fysiotherapeuten. Zij zijn ervan overtuigd dat slapen op Mline bijdraagt aan een goed herstel van lichaam en geest gedurende de nacht, zodat overdag maximaal kan worden gepresteerd.

 

Service

Naast een goed product heeft Mline ook een top service. Op alle producten geeft Mline 10 jaar garantie, naast de 10 jaar garantie heeft Mline ook de omruil garantie. Dat houdt in dat u uw product mag uitproberen en als het niet bij u past samen met onze stylingsasadviseurs opnieuw naar een product gaat zoeken wat u wel de optimale nachtrust geeft. Bij de matrassen is dat 100 dagen en bij de kussens 14 dagen. Bij Mline hoeft u dus nooit bang te zijn voor een miskoop, de stylingsadviseurs van Binnenuit helpen u graag.

 

kussens

Ook de hoofdkussens van Mline staan in het teken van goed en comfortabel slapen. De Athletic Pillow is een uniek hoofdkussen dat uw slaaphouding corrigeert en verbeterd door zijn speciale vorm. Het werkt preventief tegen nek-, rug en hoofdpijn. Bij ons is uit ervaring gebleken dat mensen met een gehoorapparaat dit kussen heel prettig ervaart. Vaak willen ze snachts graag hun apparaatje inhouden maar kan dat vaak niet, in de Athletic Pillow zit een  opening                                                                             zoals u op afbeelding kunt zien.

 

BoxspringsMline box 2

Mline heeft ook verschillende boxsprings in de collectie, 1 daar van is de Mline box 2. De moderne vormgeving en hoogwaardige functionele eigenschappen van de M Line Box 2 staan garant voor vele jaren comfortabele nachtrust. Het slaapsysteem combineert ergonomisch design met een veelvoud aan opties, accessoires en stofkleuren om uw boxspring geheel naar eigen wens samen te stellen. De combinatie met de Multi Motion matrassen zorgt voor de meest optimale nachtrust. Natuurljik hebben wij nog meer modellen in de winkel staat, neem dus gerust eens een kijkje bij Binnenuit bedden & slapen.

 

Matrassen

Stelt u zich eens voor: iedere dag uitgerust vol energie opstaan en optimaal presteren! Ervaar zelf wat een M Line matras voor uw lichaam doet. De Slow Motion 7 en 8 zijn de nieuwste ontwikkelingen in de Premium Collection en de opvolgers van de Slow Motion 5 en 6, die in 2012 als beste werd getest door de Consumentenbond. De Slow Motion 7 en de Slow Motion 8 zijn nog beter geoptimaliseerd qua ondersteuning, ventilatie, zijn nóg zachter en hebben een hoger aaibaarheidsgehalte dan de Slow Motion 6.

 

Advies

Onze stylingadviseurs nemen alle tijd om de beste producten voor u te vinden. We kijken naar de volgende punten: ventilatie, ondersteuning, comfort, liggevoel en de tempratuur. Met de informatie van deze punten weten wij welk matras optimaal voor u geschikt is en waar u zeker geen spijt van zult krijgen.