Yuno - matrassen

Yuno is de toekomst op matrassengebied, een matras voor u gemaakt als een maatpak. U vindt het bij De Vlijt Bedden & Slapen in Zeeland. Meer informatie op: 0113-232231 of www.binnenuit.nl.

Yuno - matrassen

Over Yuno - matrassen

Yuno matras bij De Vlijt Bedden & Slapen in Zeeland

De eerste aanpasbare matras in Nederland. Yuno ontwikkelt de eerste aanpasbare matras met wetenschappelijke garanties. Na een meting kan ze dankzij inlegstroken (ook pads genoemd) nauwkeurig afgestemd worden op uw specifieke lichaamsbouw.

Bij Yuno ontwikkelden we 10 soorten pads, elk met hun eigen karakteristieken. Op basis van een meting selecteren we die pads die u op elke plek optimaal ondersteunen, zo krijgt u de perfecte matras. Verandert uw lichaam in de loop der jaren, dan worden er gewoon andere pads in uw matras gestopt.

Waarom aanpassingen in de matras en niet in de bodem? 
Die uitleg is even eenvoudig als het slaapsysteem zelf: hoe dichter bij het lichaam de aanpassingen in uw slaapsysteem gebeuren, hoe effectiever ze zijn en hoe beter u slaapt. Meer weten? Bij De Vlijt Bedden & Slapen in Zeeland vertellen ze u meer. 

Wetenschappelijk onderbouwd 
De Yuno matras en het Yuno meetsysteem zijn ontwikkeld in samenwerking met Custom8, een spin-off van de KU Leuven. Custom8 is gespecialiseerd in biomechanica, ergonomie en metingen. Het onderzoek naar slaapsystemen is een van hun kernactiviteiten.Een van de grootste uitdagingen voor Custom8 was de samenstelling van de pads. Het bedrijf testte tientallen materialen op hun densiteit, drukvastheid en drukverspreiding. Op basis van die tests werd een assortiment pads ontwikkeld waarmee we het volledige spectrum van de ondersteuning kunnen afdekken.

Ecologisch 
Yuno is de slimme, aanpasbare matras. Maar dat was voor ons niet voldoende. We wilden dat ze uit ecologisch verantwoorde materialen gemaakt was. En ze moest er nog goed uitzien ook.

De materiaalkeuze van elk onderdeel van het systeem - van de pads tot het meettoestel - werd grondig bestudeerd. Zo is zelfs de ritssluiting gemaakt van gerecycleerde materialen. Efficiëntie, ecologie en recycling zijn dan ook prioritair bij Yuno.

Een uniek bed heeft recht op een uniek design. Het yuno concept is duidelijk zichtbaar in de vormgeving. In een oogopslag weet u waar de 3 belangrijkste ondersteuningszones zich situeren. De topdesigners zijn geslaagd in hun opzet. Elke yuno matras oogt fantastisch en is verkrijgbaar in 4 trendy kleuren. U vindt het allemaal bij De Vlijt Bedden & Slapen in Zeeland.

Het unieke van het Yuno systeem is een combinatie van drie factoren:

  1. de eenvoud van één aanpasbare matras;
  2. de wetenschappelijke garanties op een juiste nachtrust;
  3. ecologische materialen verpakt in een knap design.

Dankzij Yuno gaat u na één bezoek bij De Vlijt Bedden & Slapen (Zeeland) naar huis met de matras die perfect bij u past.

 

Door: Piero de Kok, slaapadviseur.

Wilt u meer weten over Yuno - matrassen?

Onze stylingadviseurs vertellen u graag meer

Ook als u stylingadvies wilt of een andere vraag hebt bent u welkom om contact op te nemen. Of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!