Vola

Vola
  • Badkamers

    Uw badkamer moet een plek zijn waar u uzelf kunt verwennen en waar u tot rust komt. In de badkamers van BinnenUit Keuken & Bad is veel mogelijk: u kunt kiezen uit verscheidene wand- en vloerafwerkingen. Daarnaast hebben wij een enorme collectie sanitair, apparatuur, meubels en inbouwsauna’s van designmerken als Vola, Rexa, Villeroy & Boch, Marike, Dornbracht en Axor. Veel van deze producten kunnen wij op maat leveren, zodat de beschikbare ruimte optimaal benut wordt.

    Begin hier alvast met het ontwerpen van u eigen BADKAMER 

Over Vola

Vola

Vola producten zijn voorzien van de beste kwaliteiten en ontworpen door de beste designers. Arno Jakobsen ontwierp 40 jaar geleden een VOLA kraan die tot op heden nog steeds de meest toonaangevende kraan is die gebruikt wordt door topdesigners en architecten.

Handgemaakt met de grootste zorg afgewerkt tot in detail mogen deze badkamerkranen en keukenkranen tot de mooiste gerekend worden.


 

Wilt u meer weten over Vola?

Onze stylingadviseurs vertellen u graag meer

Ook als u stylingadvies wilt of een andere vraag hebt bent u welkom om contact op te nemen. Of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!