Varenna

Varenna
  • Keukens

    Een keuken met een natuurstenen blad, panelen van hout en de nieuwste inbouwapparatuur: bij BinnenUit Keuken & Bad kunt u kiezen uit keukens van topmerken als Varenna, Lineaquattro en Beda. En een keuken is niet compleet zonder apparatuur. Wij hebben een uitgebreid aanbod van stoomovens, combimagnetrons, vaatwassers, wijnkasten, kookplaten, koffieautomaten, afzuigsystemen en meer. Hierbij werken we met A-merken als Neff, Miele, Gaggenau, Atag, Viking en Novy en een groot aantal andere merken.

Over Varenna

Varenna keukens bevindt zich al jaren aan de top van de exclusieve keuken-interieur branche. Het relatief jonge keukenmerk in Nederland, (Zeeland) heeft zich in een korte tijd opgewerkt tot een naam die staat voor de Italiaanse verfijnde smaak, de vooruitstrevendheid van een modern bedrijf en vooral de affiniteit met het leven: “My life, my style” is geen loze kreet maar een uiting dat staat voor de vele mogelijkheden die er voor iedere keukenruimte zijn. Varenna keuken is in Zeeland exclusief bij Vorm keukens verkrijgbaar.
Voor meer informatie: www.varena.

 

Wilt u meer weten over Varenna?

Onze stylingadviseurs vertellen u graag meer

Ook als u stylingadvies wilt of een andere vraag hebt bent u welkom om contact op te nemen. Of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!