Tuuci Parasols

Tuuci Parasols
  • Parasols

    In de tuin kunt u eindeloos genieten van het buitenleven en de warme stralen van de zon. Wilt u op zijn tijd eventjes in de schaduw zitten, dan kunt u een parasol gebruiken. Bij BinnenUit Buitenmeubelen vindt u een uitgebreid assortiment parasols, zoals aluminium parasols, zweefparasols, houtstok parasols, schaduwdoeken en parasolhoezen en –voeten. Deze zijn van bekende merken als Tuuci, Borek, Glatz, Umbrosa, Lumenguard en Royal Botania.
     

Over Tuuci Parasols

Tuuci staat vooral bekend om haar innovatieve, stijlvolle en functioneel superieur schaduw systemen.
Systemen die de hardste wind en vocht rijke omgevingen op de planeet kunnen doorstaan.

De Tuuci parasol is van uitstekende kwaliteit.
Oprichter en Tuuci eigenaar Dougan Clarke laat zich dagelijks inspireren door de parelwitte stranden, de watersport en turquoise wateren van Miami.
Met zijn ervaringen als zeiler werd de eerste parasol gemaakt op een botenwerf met alle materialen gebaseerd op een zeil.
Dan hebben we het over de doeken, touwen en katrollen als basis en de extra toevoeging van RVS dat het geheel compleet maakt.
Door de invloeden van regen, wind, felle zon en het zoute water in Miami zijn de materialen getest op deze omstandigheden en hierdoor van een hoge kwaliteit.

 

Wilt U meer weten over de collectie, neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u meer weten over Tuuci Parasols?

Onze stylingadviseurs vertellen u graag meer

Ook als u stylingadvies wilt of een andere vraag hebt bent u welkom om contact op te nemen. Of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!