Tribú

Loungen is het ultieme ontspannen en dat doet u natuurlijk op een loungebank. Genieten van een glas wijn of lekker weg duiken in een goed boek, loungen is ontspannen. Op een zonnige dag wilt u na uw werk direct genieten van het comfort van uw loungeset, en niet eerst zware kussens verzamelen in de schuur en naar uw bank dragen. De loungesets van Palladio bevatten kussens die geschikt zijn om in het seizoen gewoon buiten te laten liggen. Comfort, design en gebruikersgemak staan voorop. 

Tribú

Over Tribú

Palladio bij Binnenuit in Zeeland heeft een brede collectie loungebanken beschikbaar in diverse kleuren en materialen. Verschillende merken en dus verschillende stijlen. Modern of liever landelijk? Kom gerust eens langs in onze showroom in Heinkenszand en ervaar zelf het comfort van onze loungebanken. Corne, Francine en Judith kunnen u alles vertellen over het ontwerp, de duurzaamheid en hoe u uw loungebank het beste kan onderhouden. Natuurlijk kunnen zij u ook inspireren en assisteren met het maken van een geschikte keuze. Een loungebank is het ultieme rustpunt in uw tuin.

Wilt u meer weten over Tribú?

Onze stylingadviseurs vertellen u graag meer

Ook als u stylingadvies wilt of een andere vraag hebt bent u welkom om contact op te nemen. Of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!