Tonon

Tonon
  • Eetkamerstoelen

    Wilt u ontspannen en gezellig dineren in uw eetkamer? Kies voor comfortabele eetkamerstoelen die uitnodigen om urenlang te tafelen én na te tafelen. Bovendien moeten de stoelen ook goed zitten wanneer uw kinderen huiswerk maken aan de eettafel of wanneer jullie spelletjes spelen. De eetkamerstoelen van BinnenUit Meubelen zijn niet alleen comfortabel, maar ze zijn ook een lust voor het oog. We beschikken over topmerken als Leolux, Jori, Linteloo, Topform en meer. 

Over Tonon

Tonon is een internationaal bekend merk op het gebied van stoelen en tafels, de fabriek design en kwaliteit "made in Italy". Kenmerkende eigenschappen die afkomstig zijn uit het verleden: de oorsprong gaat terug tot in de jaren twintig, vele jaren van zorgvuldig en creatief vakmanschap. Daarna kwam de industrialisatie van de jaren vijftig met een opmerkelijke stijging van de productie. Het plezier van het "ontwerpen en het maken van" heeft echter nooit gefaald.

Tonon onderzoekt veel zelf op basis van hun jarenlange ervaring. Culturele en markt gerichte factoren, van nieuwe materialen en nieuwe technologieën. Allemaal met een hart voor vakmanschap en een industriële geest, een combinatie die zorgt voor een beter leven zittend , of ontspannen, werken of aan tafel.