Slizing - kledingkasten

Slizing kledingkasten op maat, u vindt het in Zeeland bij De Vlijt Bedden & Slapen. Meer informatie op: 0113-232231 of www.binnenuit.nl.

Slizing - kledingkasten
  • Linnenkasten

    Uw kleding wilt u netjes opbergen zodat ze uit het oog zijn, maar toch binnen handbereik zijn. Bij BinnenUit hebben we een uitgebreide collectie van schuifdeurkasten, zweefdeurkasten, linnenkasten met draaideuren en inloopkasten. Deze zijn beschikbaar in talloze afmetingen, kleuren en interieurstijlen. En wilt u de ruimte optimaal benutten, dan leveren we linnenkasten op maat. We beschikken over de merken Hülsta, Carré en Slizing.

Over Slizing - kledingkasten

Slizing kledingkasten op maat bij De Vlijt Bedden & Slapen in Zeeland

Slizing kledingkasten biedt een uitgebreid range aan opbergmogelijkheden voor in huis of kantoor. De brede collectie loopt van nachtkastjes en fraaie garderobekasten met draai- of zweefdeuren tot schuifwandkasten en boekenkasten die op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt worden. U kunt kiezen uit een uitgebreide range van houtdecors, unikleuren, spiegels en glas. Met de collectie kledingkasten van Slizing, te vinden bij De Vlijt Bedden & Slapen in Zeeland, kunt u uw meubels in dezelfde of bijpassende kleuren samenstellen, waardoor deze een eenheid vormen in uw kamer of in uw hele huis.  

In de collectie kledingkasten op maat vindt u bedmeubelen zoals nachtkastjes en hoofdborden en daarnaast garderobekasten met draaideuren of zweefdeuren. De meubels in de collectie Slizing linnenkasten zijn verkrijgbaar in standaard maten, maar kunnen ook in Zeeland op maat gemaakt worden. De draai- en zweefdeurkasten van Slizing zijn vrijstaande kasten die verhuisbaar zijn, met een hoge kwaliteit en een fraaie uitstraling. 

In de collectie schuifdeuren van Slizing vindt u bij De Vlijt Bedden & Slapen maatwerk schuifwandkasten waarmee u met eindeloze kleurcombinaties en interieurvariaties altijd de kledingkast kunt samenstellen precies zoals u dat wenst. Zowel voor moderne interieurs als voor klassieke woningen zijn er hele mooie bijpassende schuifwandkasten. Alles wordt in hoogte, breedte en diepte op maat gemaakt. Ook het kastinterieur wordt precies zo ingedeeld zoals u gekozen heeft, met hoge of lage hanggedeeltes, leggedeeltes en laden op de plaatsen waar u dat wilt. Hier behoren ook schuine kasten, inloopkasten en hoekkasten tot de mogelijkheden.

Slizing kledingkasten vindt u bij De Vlijt Bedden & Slapen (Zeeland). Meer info op: www.slizing.nl

Door: Piero de Kok, slaapadviseur.

Wilt u meer weten over Slizing - kledingkasten?

Onze stylingadviseurs vertellen u graag meer

Ook als u stylingadvies wilt of een andere vraag hebt bent u welkom om contact op te nemen. Of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!