Prandina

Prandina
  • Verlichting

    Lampen zijn echte sfeermakers. Combineer hanglampen, staande lampen, vloerlampen en spotjes met wandlampen, tafellampen en leeslampen voor een optimale verlichting van uw interieur. BinnenUit Meubelen heeft een mooie collectie lampen en led-lampen van merken als Anta en Flos. We kunnen samen met u een lampenplan opstellen, zodat geen ruimte in uw woning onderbelicht blijft!

Over Prandina

Prandina is een Italiaanse verlichtingsfabrikant. Vanaf het eerste begin wordt de collectie van Prandina gekenmerkt door functionaliteit, simpelheid en duurzaamheid in elk ontwerp te integreren. Alle onderdelen dienen daarom ook aan uitzonderlijk hoge kwaliteitseisen te voldoen, en worden in eigen huis gemaakt. De metaaldelen zijn gemaakt van massief messing, die daarna vernikkeld of verchroomd zijn. De glaskappen zijn allen handgeblazen en in vormen geperst, waardoor er geen enkele kap precies gelijk is. Hierdoor is duidelijk dat de lampen met zeer veel vakmanschap gemaakt zijn. De lampen stralen buitengewone klasse uit, ze zijn chique en tijdloos, en zijn zeer goed inpasbaar in zowel moderne als klassieke interieurs.
http://www.prandina.it

Wilt u meer weten over Prandina?

Onze stylingadviseurs vertellen u graag meer

Ook als u stylingadvies wilt of een andere vraag hebt bent u welkom om contact op te nemen. Of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!