Pode

Pode
 • Bankstellen

  Een bank moet heerlijk zitten. Maar minstens zo belangrijk is dat de zithoek past in uw interieur. Bij BinnenUit Meubelen begrijpen we dat. Onze medewerkers adviseren u in alle mogelijke kleuren, uitvoeringen en bekledingen als leer of stof. Bij ons vindt u hoekbanken, relaxbanken, loungebanken, tweezits-, driezits- of vierzitsbanken en alles daar tussenin, zoals 2,5- en 3,5-zitsbanken. De banken zijn van topmerken als Leolux, Topform, Linteloo, Montis en Design on Stock.

  • Quote

   Quote

   Design: Cuno Frommherz

  • Fold

   Fold

   Design: Roderick Vos 

 • Fauteuils

  Bij BinnenUit Meubelen kunt u terecht voor luxe fauteuils. Daarnaast hebben we ook loveseats voor twee personen en relaxfauteuils. Een relaxfauteuil is – zoals de naam al doet vermoeden – een stoel waarin u ontspannen kunt zitten én liggen. Ze zijn vaak compleet verstelbaar en geven u steun daar waar u het nodig heeft. Onze fauteuils zijn van designmerken als Leolux, Topform, Linteloo, Jori, Montis en Design on Stock.

 • Salontafels

  Een goede salontafel is onmisbaar in uw woonkamer: hier kunt u diverse spullen op kwijt, zoals de afstandsbediening van uw televisie of muziekinstallatie, tijdschriften, boeken of uw kop koffie of glas wijn. Bij BinnenUit Meubelen hebben we een mooi assortiment salontafels van A-merken. Daarnaast beschikken we over handige bijzettafels: deze zijn net een slag kleiner en kunnen naast uw bankstel of fauteuil worden geplaatst.

  • Gloss

   Gloss

   Design: Roderick Vos

  • Skitch

   Skitch

   Design: Jet Dircks/ Roderick Vos 

Over Pode

U kent Pode misschien van het meubelmerk Leolux maar hier willen we u graag voorstellen aan het vernieuwde Pode. Dit designmerk heeft een fantastische ontwikkeling doorgemaakt, van meubelmerk tot lifestylemerk. Dat is mede te danken aan Claire en Roderick Vos die zich als designers én art directors over Pode ontfermd hebben.

Zo zijn de inmiddels bekende ontwerpen Edith, Chat, Drop en Quote aangevuld met een ieuwe hoekbank, de Insert, een ontwerp van Roderick Vos, samen met de fauteuil Transit one en Transit Two. 

De Pode collectie is het laatste jaar ook verbreed met meer dan alleen zitmeubelen. Het is nu een lifestyle merk met bijzettafels, zoals de series Gloss, Skitck en Batch, verder zijn er mooie kleurrijke kussens bijgekomen en ook een plaid, een zitzak, de Boya en een karpet, Delano in verschillende kleuren. 

Bent u al net zo enthousiast als wij? Kom dam langs om Pode te ontdekken en uit te proberen.