Mdesign

Mdesign haarden staan garant voor betrouwbaarheid, efficiëntie, elegantie en gebruiksgemak. Onze haarden zijn van een hoge kwaliteit en zijn visueel aantrekkelijk. Ze worden allemaal in-house ontworpen, geproduceerd en grondig gecontroleerd. De producten hebben een performant verbrandingssysteem en een ideaal luchtspoelsysteem. Mdesign produceert verschillende types haarden zoals gashaarden, inbouwkachels en centrale haarden.

Mdesign
  • Haarden

    Haarden

    Bij BinnenUit Keuken & Bad vindt u naast badkamers en keukens een selectie haarden van M-Design, Tevens leveren we topmerken als Boley en andere A-merken. Topmerken met houthaarden en gaskachels. Deze haarden zijn hoofdzakelijk voor binnengebruik, bijvoorbeeld in uw woonkamer keuken of zelfs slaapkamer. U kunt kiezen voor gesloten gashaarden met een hoog rendement, liftdeurhaarden, en kachels. Ook open vuur hoort tot de mogelijkheden. Deze kunnen op maat worden gemaakt, zodat ze perfect passen in uw woonruimte.

    Een haard is maatwerk en het ontwerp bepaald de uitstraling. Het doel van de haard is sfeer en gezelligheid creëren in een omgeving waar u zich prettig bij voelt. Wij houden rekening met uw interieur en gevoelsbeleving zodat dit aansluit bij uw wensen en u ervan GENIET.

Wilt u meer weten over Mdesign?

Onze stylingadviseurs vertellen u graag meer

Ook als u stylingadvies wilt of een andere vraag hebt bent u welkom om contact op te nemen. Of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!