Manutti

Van de ontwerptafel tot het afwerkingproces: een Manutti meubel wordt gemaakt met oog voor de kleinste details. Manutti slaagde er in om het concept "binnensalon" te vertalen naar een nieuwe collectie tuinmeubelen. Manutti heeft diverse exclusieve collecties die bekend staan om hun bekleding van kunstleer en ton-sur-ton-stiksels. Belgisch topdesign gecombineerd met technologische ontwikkeling, Manutti tuinmeubelen zijn bestand tegen het guurste winterweer en de felste zomerzon. 

Manutti
  • Loungemeubelen

    De tuin is dé plek waar u kunt ontspannen en waar u kunt genieten van het buitenleven. Met de loungemeubelen van BinnenUit Meubelen komt u absoluut tot rust. We hebben loungesets voor elke smaak en voor ieder tuininterieur: zo creëert u in een handomdraai een huiskamergevoel of strandtentsfeer in uw tuin. Onze loungemeubelen zijn van gerenommeerde merken als Borek, Tribú, Royal Botania en meer! 
     

Over Manutti

In Zeeland vindt u Manutti tuinmeubelen bij Palladio bij BinnenUit. In onze showroom hebben wij een mooie collectie stoelen, tafels en lounge-sets en we laten u graag het comfort van deze meubelen zelf ervaren. Corne, Francine en Judith kunnen u adviseren, informeren en inspireren.