Loewe

Loewe
  • Beeld

    De televisie is de laatste jaren steeds meer een multifunctioneel apparaat geworden. Zo beschikken smart tv’s over een WiFi-verbinding, zodat u op internet kunt. Bij BinnenUit Beeld & Geluid beschikken we over digitale tv’s, plasma tv’s, led-tv’s, oled-tv’s, 3D-tv’s en smart tv’s met verschillende resoluties, zoals HD-ready, Full-HD en Ultra HD. BinnenUit Beeld & Geluid verkoopt televisies van Bang & Olufsen, Loewe, Samsung en Philips. In onze showroom kunt u de onovertrefbare beeld- en geluidskwaliteit ervaren. 

  • Geluid

    De ontwikkelingen in audio- en geluidsapparatuur gaan snel. Heel snel. Bij BinnenUit Beeld & Geluid zorgen we dat wij altijd de nieuwste producten met de beste specificaties in ons assortiment hebben. Bij ons kunt u terecht voor digitale muzieksystemen, draadloze luidsprekers, multiroom-audiosystemen en apparatuur voor het streamen van muziek. We leveren hierbij voornamelijk producten van Bang & Olufsen en Loewe

Over Loewe

Een audio-video-systeem als persoonlijk Home Entertainment-Highlight. Te realiseren dankzij grote veelzijdigheid en flexibele samenstelling van de individuele componenten. Of het nu gaat om een puristische televisie, om uitgebreid geluid met extra luidsprekers als 3.1 Surround of 5.1 Cinema, om de DVD-recorder Viewvision of om de audio-installatie Auro - Loewe biedt u een combinatie van bijzonder exclusieve apparatuur die perfect is afgestemd op uw persoonlijkheid en uw wensen. Naast de technische aspecten kiest u zelf het materiaal, de kleuren en de opstellingsvarianten. Hoe ziet uw ideale Loewe eruit?

Loewe creëert een tijdloos design. Werkelijk tijdloos.
Het geheim daarachter zijn de duidelijke, gereduceerde vormen en het gebruik van hoogwaardige materialen. Componenten zoals de hardeschijfrecorder DR+ zijn desgewenst al geïntegreerd. Extra apparatuur kan dankzij het bijpassende design perfect worden gecombineerd. Ook in uw woonkamer.

 

voor meer infromatie: www.loewe.nl

 

Wilt u meer weten over Loewe?

Onze stylingadviseurs vertellen u graag meer

Ook als u stylingadvies wilt of een andere vraag hebt bent u welkom om contact op te nemen. Of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!