Ligne Roset

Ligne Roset
 • Bankstellen

  Een bank moet heerlijk zitten. Maar minstens zo belangrijk is dat de zithoek past in uw interieur. Bij BinnenUit Meubelen begrijpen we dat. Onze medewerkers adviseren u in alle mogelijke kleuren, uitvoeringen en bekledingen als leer of stof. Bij ons vindt u hoekbanken, relaxbanken, loungebanken, tweezits-, driezits- of vierzitsbanken en alles daar tussenin, zoals 2,5- en 3,5-zitsbanken. De banken zijn van topmerken als Leolux, Topform, Linteloo, Montis en Design on Stock.

  • Togo

   Togo

   Oneindige combinaties 

  • Ploum

   Ploum

   ontworpen voor alle soorten zithoudingen

 • Fauteuils

  Bij BinnenUit Meubelen kunt u terecht voor luxe fauteuils. Daarnaast hebben we ook loveseats voor twee personen en relaxfauteuils. Een relaxfauteuil is – zoals de naam al doet vermoeden – een stoel waarin u ontspannen kunt zitten én liggen. Ze zijn vaak compleet verstelbaar en geven u steun daar waar u het nodig heeft. Onze fauteuils zijn van designmerken als Leolux, Topform, Linteloo, Jori, Montis en Design on Stock.

  • Amy

   Amy

   scandinavische invloed

Over Ligne Roset

In 150 jaar tijd is Ligne Roset het symbool van een luxe en elegante levensstijl geworden. De collectie van het Franse merk omvat meubelen, decoratievoorwerpen, verlichting, tapijten en meer. Met haar passie, prachtige designmeubelen en creatieve inslag weet Ligne Roset zich te onderscheiden en door te groeien tot een merk van niveau. Sinds enkele jaren is er nu ook een eigen collectie accessoires, verlichting en woontextiel die uitsluitend bij de Ligne Roset-partners te vinden is. De ontwerpen worden meestal door jonge designers exclusief voor Ligne Roset gemaakt. Zo is er de textielcollectie, bestaande uit kant-en-klare gordijnen, plaids, kussens, grands foulards en beddengoed van (taf)zijde, katoen, linnen, wol en mohair.
http://www.ligne-roset.nl

Wilt u meer weten over Ligne Roset?

Onze stylingadviseurs vertellen u graag meer

Ook als u stylingadvies wilt of een andere vraag hebt bent u welkom om contact op te nemen. Of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!