Kreamat

Kreamatbedden worden handgemaakt in Belgie. In de Benelux, Duitsland en Frankrijk is Kreamat een bekend en succesvol beddenmerk.

Ook bij de vlijt kiezen steeds meer mensen voor het Merk. En niet alléén vanwege de ruime keuze uit moderne, klassieke en tijdloze designs. Kreamat staat ook voor persoonlijk slaapcomfort, dankzij het unieke op maat ‘Slapen à la Carte concept. Geen enkel ander bed wordt zo individueel afgestemd op uw lichaamsbouw als een Kreamatbed. Kreamat, gewoon beter uitgerust.

Kreamat
  • Matrassen

    Een matras bepaalt of u goed slaapt en fit wakker wordt. Iedere ochtend weer. Dit matras past zich aan uw postuur aan en is stabiel, vochtdoorlatend en isolerend. Maar bovenal wordt uw lichaam op de juiste punten ondersteund. Bij BinnenUit Bedden & Slapen hebben we schuimmatrassen (traagschuim, koudschuim of polyether), matrassen met binnenvering (bonellvering of pocketvering) en topmatrassen van onder andere de merken Kreamat, Auping, M-Line en Yuno.

  • Bedbodems

    Een bedbodem biedt ondersteuning en versterkt de eigenschappen van het matras. Bij BinnenUit vindt u bedbodems van toonaangevende merken als Auping, Kreamat, M-Line en Hülsta. Deze bedbodems hebben we in verschillende uitvoeringen, zoals een lattenbodem, spiraalbodem en boxspring (om in te bouwen). Bovendien hebben we elektrisch verstelbare bedbodems, zodat u de hoogte van het hoofd- en voeteneinde kunt bedienen.

Over Kreamat

De meeste mensen slapen het liefst op hun zij. Daarmee wordt de belasting op de schouder en heuppartij extra groot. Een verkeerde matras in uw boxspring leidt ertoe dat uw lichaam aan onnodig grote druk wordt blootgesteld, zodat uw bloedsomloop wordt gehinderd. Als gevolg daarvan gaat u veel draaien, waardoor u niet lekker slaapt. Een goed bed zal echter rekening houden met de diverse behoeften van het lichaam. Terwijl uw heup een stevige en goede ondersteuning krijgt, zakt uw schouder een stukje dieper in de matras. Uw rug komt daarmee in een rechte, mooie lighouding, zodat uw spieren ontspannen. Niet zonder reden zeggen we dat u beter slaapt in een boxspring van Kreamat.

De Vlijt bedden & slapen zijn de specialisten op het gebied van slapen. Piero en Mirjam kunnen u adviseren en assisteren bij het vinden van het perfecte matras voor u. De showroom in Zeeland presenteert een ruime collectie Kreamat boxsprings en matrassen. Kom gerust langs en ervaar zelf het heerlijke ligcomfort.

Wilt u meer weten over Kreamat?

Onze stylingadviseurs vertellen u graag meer

Ook als u stylingadvies wilt of een andere vraag hebt bent u welkom om contact op te nemen. Of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!